To jakieś nieporozumienie on do tej roli nie pasuje...:( szkoda
Dokładnie , Tatum może jest przystojny ale ( według mnie ) jest takim typowym mięśniakiem i w ogóle nie pasuje do roli Gambita , ale jeszcze jest szansa żeby nie grał w tym ;)
ok ale też Tatum jest dobrym aktorem i x men jak do tej pory dobierał bardzo dobrych aktorów więc też myślę że będzie dobrze, chyba sie sprawdzi :D
:D Uważam że Taylor Kitsch lepiej do niej pasuje. Nie lubię gdy raz jeden aktor raz drugi gra tą samą postać. Jak już się do kogoś w danej roli przystosuje to trudno mi się odzwyczaić.
Mi też on bardzo pasował ale nie był tak bardzo zadziorny tak jak w komiksie , więc może troche podrasują jego role , ogólnie mam duże nadzieje ( i przeczucie ) że następny x men będzie bardzo dobry ...
Taylor Kitsch mimo, że grał w słabym filmie X-men (Origins) to wg postać Gambita, mimo, że krótko - zagrał rewelacyjnie (może to nie ten sam poziom co Quicksilver z DoFP), ale Gambit w jego roli był zdecydowanie najlepszą postacią z tego filmu. Szkoda, że teraz wybrali tego umięśnionego lalusia. :(