Jeśli Wolverine zagra w filmie, to właściwie jakim bedzie on wolverinem? tym z przyszłości który pamięta ze z niej jest czy kim? od tych lini czasowych mozna sie pogubić:]
wprowadzasz chyba gościa w błąd... właśnie, że będzie pamiętał ostatni bastion a nie będzie pamiętać, co wskazuje choćby nawet jego zaskoczenie, że Jean Gray orac Cyclops żyją. Powiedział, że nie pamięta niczego co wydarzyło się po roku 73 czy 77 co wskazywało by na to, że po zrezygnowaniu z morderstwa przez Raven nie zna historii. Po za tym o ile mnie pamięć nie myli, stary profesor powiedział, że jeśli wszystko pójdzie pomyślnie będzie jako jedyny pamiętał co się tutaj wydarzyło.
kokss akcja filmu X-Men: Apocalypse będzie się działa w latach 80 .. a ten który będzie w tych czasach nie zna ostatniego bastionu, nawet było powiedziane że ten z przyszłości nie pamięta ostatnich 50 lat wiec mam racje .........a profesorowi chodziło o tego z przyszłości..... gdy logan wrócił do swoich czasów to tak jak by nadpisał pamieć swojego umysłu alternatywnymi wspomnieniami z właśnie ostatniego bastionu.
jaka no nie wiem jaki reżyser ma pomysł na ten film a też w sumie źle przeczytałem pytanie autora, bo mi chodziło o tego wolverina z ostatnie fazy filmu x-mena pkn, a planów nowej cześci nie znam jak chcą nawiązać to do ostatniej części