PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698051}
6,8 117 tys. ocen
6,8 10 1 117457
4,9 52 krytyków
X-Men: Apocalypse
powrót do forum filmu X-Men: Apocalypse

po pięknej części X Men przeszłość która nadejdzie czekam z niecierpliwością na X Men Apocalypse

LobeliaSakvil

ja też czekam :-)

realowiec

każdy fan czeka nie ma innej opcji :)

LobeliaSakvil

Ciekawe czy będzie Wolverine. Mógł by być.

Magic1997

też czekam i mam nadzieje na Jean ale pewnie sie nie doczekam ;/ ( chociaż wątpiłąm tez czy bedzie w X men DOFP a tu takie zaskoczenie), także niewiem czego sie spodziewać xd

ocenił(a) film na 9
Magic1997

Mystique nie bez powodu go wyłowiła, będzie pewnie jednym z jeźdźców Apokalipsy.

deamon82

Mystique wyłowiła go bo podszyła się pod Williama Strykera (nie wiem jak to się pisze) który wstrzyknął mu metal do kosci.

ocenił(a) film na 8
IcemanPochodnija

Odróżnij różnicę między SPOSOBEM a CELEM. My mówimy o celu, a ty tłumaczysz nam sposób (który wszyscy doskonale i tak rozumieją) przez co twoja błyskotliwość jest zerowa.

Dealric

to właśnie tłumaczyłam CEL!

ocenił(a) film na 8
IcemanPochodnija

Nie...
Ty piszesz jak, nie dlaczego. Przez co tłumaczysz sposób, a nie cel...

Ciężko z myśleniem?

Dealric

Wydaje mi się, że on opisuję cel, ale nie całkiem wprost. Jeżeli Stryker(?) Nie przeprowadzi tego eksperymentu z Wolverinem, to nie będzie on miał adamantowego szkieletu. Mogę się mylić, podróże w czasie to dość skomplikowany temat. :P Pozdrawiam.

Jakub_Palachniak

Dzięki o to mi właśnie chodziło

ocenił(a) film na 9
Jakub_Palachniak

Stryker prawdopodobnie został zabity przez Mystqiue, co nie znaczy, że Wolverine nie będzie miał adamantium. Mystique ma dostęp do planów Strykera i wie gdzie są zasoby adamantium.

deamon82

Cała moja znajomość z X-Men pochodzi z filmów. Nie mój poziom wtajemniczenia :P Oczywiście możliwe i pewnie masz racje. Zobaczymy co wymyślą w dalszych częściach. Pozdrawiam.

Dealric

Opisałam CEL ponieważ ona wyłowiła go żeby przeprowadzić ten eksperyment. :)

ocenił(a) film na 8
IcemanPochodnija

Po pierwsze nie wiesz w jakim celu go wyłowiła. To jedynie domysł.

Po drugie nigdzie nie napisałaś, o tym w jakim celu wyłowiła. Także pieprzenie o tym, że w domyśle do jednego zdania, zanim leciało 10 kolejnych nie znaczy nic ponad to, że nie potrafisz się wysłowić.

Dealric

Nie chcę się z Tobą kłócić więc pozostawię to bez komentarza, ale chciałam jedynie napisać po co go wyłowiła a ty od razu musisz się tak czepiać.

deamon82

Jak byś oglądał scenę po napisach wiedziałbyś iż jeźdźcy już są, a było ich 4.

ocenił(a) film na 9
Sigrandil

Jakbyś oglądał i myślał, to byś wiedział że to była alegoria.

deamon82

Tak się składa iż posiadał on 4 jeźdźców :)

ocenił(a) film na 9
Sigrandil

Tak się składa, że nie zrozumiałeś alegorii.

deamon82

To nie ja pisałem o Wolverine jako że mógłby być jednym z Jeźdźców.

ocenił(a) film na 9
Sigrandil

Bo będzie jednym z jeźdźców, jakbyś czytał komiksy wiedziałbyś w jaki sposób Logan ponownie nabył adamantium.

ocenił(a) film na 8
Sigrandil

A to wynika z twojego braku wiedzy.;)

LobeliaSakvil

Ja tak samo :)

ocenił(a) film na 3
LobeliaSakvil

czy w tej cześci będzie Wolverine i Mistique? :(

ocenił(a) film na 8
Hommie

Mystique będzie. Wolverine nie jest potwierdzony, ale większość fanów spodziewa się jego pojawienia w określony sposób.

ocenił(a) film na 9
Hommie

Będą, zakończenie w DOFP gdy Mystique przejmuje Logana w 1973 jest wstępem do tego co zobaczymy.

deamon82

A wiesz może czy Jean wróci w tym filmie??;-)

ocenił(a) film na 9
madoxTV

Była pokazana jako mała dziewczynka w parku gdy Magneto przenosił stadion.
Tutaj będzie nastolatką, tak jak Cyclops, Storm i Nightcrawler.