PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489280}

X-Men: Pierwsza klasa

X-Men: First Class
2011
7,3 180 tys. ocen
7,3 10 1 179507
7,4 62 krytyków
X-Men: Pierwsza klasa
powrót do forum filmu X-Men: Pierwsza klasa

Witam, jestem fanem filmow z serii X men.
Nie mam za duzo kasy wiec nie moge pojsc do kina, warto poczekac na wydanie na Blu rayu czy lepiej sciagnac film z neta teraz?
Zaznacze iz mieszkam w szwecji, tu za bilet do kina placi sie ponad 40 zl, ale 18 czerwca przyjezdzam do polski i i tak zamierzam pojsc do kina na X menow, lepiej bedzie jak sie wstrzymam czy jak obejze go teraz na kompie a za 2 tygodnie w kinie?

UWAGA!
Nie popieram piractwa sciagam tylko filmy ktore chce obejzec a ktorych nie moge znalesc w sklepie albo nie stac mnie na nie, rowniez jezeli spodoba mi sie dany film, kupuje go, place tym samym tym co zrobili go za dobra robote.

Jacob Voorhees

Oglądałem film i odradzam obejrzenia go na kompie, gdyż tak dobry film na to nie zasługuje. Po drugie teraz film jest w bardzo słabej jakości, więc tym gorzej dla Ciebie.

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

Zdecydowanie lepiej zaczekaj na seans kinowy. To najlepsza część serii, pod wieloma względami, a efekty specjalne są w większości na wysokim poziomie.

ocenił(a) film na 10
Jacob Voorhees

zdecydowanie idz do kina, a potem kup na blu-ray. Film jest dla mnie najlepszy z calej serii. Pozdrawiam! :)

Jacob Voorhees

A jak dla mnie średni. Efekty ok , treściowo bardzo fajnie, ale wg mnie 2 część nadal pozostaje najlepszą w serii. Nie zmienia to faktu że na takie filmy tylko do kina. Na kompie nigdy nie będzie tego samego efektu.

ocenił(a) film na 9
Jacob Voorhees

może i bilet do kina w Szwecji kosztuje 40zł, ale gdybym miał szwedzkie zarobki to wcale bym na to nie narzekał. Jeśli podoba ci się seria X-men to warto iść do kina, bo według mnie First Class o najlepsza część

użytkownik usunięty
Jacob Voorhees

Postawię Ci bilet za lodzika... jak jesteś prawdziwym fanem to skorzystasz z okazji.

użytkownik usunięty
Jacob Voorhees

Nie mam kasy na kino więc kupię sobie blu-ray.

Pogratulować logiki.

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

idz do kina. Najlepsza czesc sagi x-men. bylem wczoraj w kinie i nie zaluje.
i lepiej wydac na kino niz czekac na br.

ocenił(a) film na 7
optimek

ściągnij z neta.