PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489280}

X-Men: Pierwsza klasa

X-Men: First Class
2011
7,3 180 tys. ocen
7,3 10 1 179507
7,4 62 krytyków
X-Men: Pierwsza klasa
powrót do forum filmu X-Men: Pierwsza klasa

Bawi mnie, że po fali pozytywnych i pochlebnych opinii nt. tego - moim zdaniem - świetnego filmu komiksowego, kiedy już nastroje po wielu miesiącach uległy ochłodzeniu, namnożyło się na filmwebowym forum całkiem sporo tematów haterów, którzy tę produkcję ostro krytykują. Właściwie taką tendencję zauważam na podstronach wielu dobrych filmów, które po kilku miesiącach od premiery i masy zachwytów zaczynają być obrzucane błotem przez rój antyfanów, którzy zjawiają się ni stąd, ni zowąd. Cóż, niech ten temat przykryje choć na chwilę część tych negatywnych opinii o First Class. :D

ocenił(a) film na 8
Peeves

Pytanie skąd taka krytyka jednego z najlepszych filmów w tej tematyce i konwencji od ładnych kilku lat? A odpowiedź brzmi...:P

Mango_Jerry

Nie tylko tego. Watchmen też nieźle gnojony, same haterskie tematy na widoku, zdumiewa mnie to.

ocenił(a) film na 10
Peeves

najlepsze jest to, że "odbiega od tej i tej części" czy też " to już nie jest to co kiedyś" ... Może specjalnie dla takich hejterów wyprodukują wszystko to samo zmieniając tylko efekty jak tak narzekają .
Mi się bardzo fajnie oglądało i oceną jest 10- amen.