fajny klimat, akcja wciąga, klimat podobny do 1 cz. x mena. ale oczywiście musieli coś zje*bać. za szybko poróżnili magneta i xaviera. za szybko też posadzili go na wózku. bo przeca w 3 cz. jak odwiedzali młodą Jean to eric i profesor byli kumplami. no i profesor CHODZIŁ. a mogło być tak fajnie. mogli by jeszcze nakręcić co najmniej jeszcze jeden prequel x mena, tak powiedzmy 30 lat później od wydarzeń pierwszej klasy i dopiero tam sfinalizować konflikt Magneto - profesor. było by na co popatrzeć i chronologia zostałaby zachowana; a tak dupa. szkoda
pozdr.
a no Logan był zajebisty, tylko troche go mało było. Chyba se włącze jeszcze raz 1 cz.
Całkowicie się zgodze, film mi się podobał ogólnie, ale samą końcówkę to dosłownie zrobili jak by się zorientowali ze do końca filmu zostało im 15 minut i muszą najważniejszy motyw tam upchnąc, żeby nie zepsuć kontraktu... ale nie ma co narzekać, trzeba sie cieszyć tym co sie ma :) a i obsada mi się bardzo podobała :)
Film fajny ale kolega ma racje co do profesora i magneta nawet w genezie wolverina jeszcze chodził Profersor X, też właśnie pomyślałem żeby jeszcze zrobić drugą cześć tej pierwszej klasy ale co ;(
mi tam sie podobała ta cześc ale fakt z tym co napisal.
ps: a moze wie ktos czy byłaby następna czesc?