Witam wszystkich właśnie wróciłem z kina i muszę powiedzieć jedno film jest mega :) nie zawiódł moich oczekiwań, poprostu mistrzostwo.Bardzo pokochałem X-Menów od pierwszej części po ostaniego mniej udanego Volverina w Japoni.Przeszłość,która nadejdzie jest filmem o bardzo ciekawej tematyce niesamowicie połączono dwa wątki czasowe Przeszłość gdzie mutanci dopiero są odkrywani przez świat i mroczna przyszłość,gdzie mutanci są tutaj na wyginięciu a władze mają super nowoczesne roboty,które niszczą ich jak dzieci :)
Wysłanie głównego bohatera do przeszłości było czymś więcej niż tylko pokazaniem co było kiedyś przede wszystkim pokazanie wspaniałej walki,rozterek bohaterów i niespodzianki jaką zgotowało im przybycie Logana,który ma cenne informacje z przyszłości :)
Rozmowa współczesnego Charlesa Xaviera z jego młodszym wcieleniem wspaniałe :) Uwielbiam takie kino i film do mnie przemówił.Wykonano kawał dobrej roboty jestem bardziej zadowolony niż gdy byłem tydzeń temu na nowej Godzilli na którą czekałem 10 lat :)
Polecam aby iść na ten film.Nawet nie będę się czepiał dubbingu bo tak mnie wciągnęła fabuła,że nawet mi to nie przeszkadzało :)
Aktorzy wczuli się bardzo w rolę ich gra była niesamowita Huge Jackman jako Logan jak zawsze nie zawodny :) sir Ian McKellen i Patrick Stewart wspaniale się trzymają w swoich rolach :)
James McAvoy i Michael Fassbender jako młodzi Xavier i Magneto poprostu extra obaj pasują do tej roli znakomicie już w Pierwszej Klasie byłem bardzo zadowolony z ich gry teraz tylko utwierdzili mnie w przekonamiu.Chciałbym ich jeszcze kiedyś zobaczyć razem jako młodych Magneto i Profesora X :) Halle Berry stęskniłem się za nią w roli Burzy i doczekałem się jej powrotu :) i postać Mistique grana przez Jennifer Lawrence,która odrobiła pracę domową :)
Wspaniale pokazane przeplatanie między teraźniejsząścią a przeszłością :) z czystem sumieniem daje temu filmowi 10/10 ponieważ bardzo mi się podobał i fabuła wciągnęła mnie a Ja bardzo kocham takie filmy gdzie się bardzo skupiam i w brzuchu czuję takie motylki oraz ciekawość i chęć oglądania tego filmu jak najdłużej :) No i lubię podróże w czasie, gdzie naprawia się przyszłość a to też bardzo dało ogromny plus w tym filmie ;)
Na koniec fajnie pokazana nowa rzeczywistość gdzie wszyscy żyją a wydarzenia z poprzednich części się nie wydarzyły tak dokładnie w 100 % ;)
Bardzo proszę,jeżeli ktoś ma inne odczucie to nie krytkujcie mnie i nie wyzywajcie miejmy troszkę kultury.Chętnie przeczytam wasze zdanie i odczucia :)