Jest tutaj:
http://www.heroesmovies.pl/forum/showthread.php?tid=1454&pid=114753#pid114753
Zapraszamy niezarejestrowanych.
Sentinel z przeszłości wygląda cool, kolory jak z komiksu. Havok troche wiekszy sie wydaje, ogolnie jak wczesniej fajne zastepstwo dla Cyklopa. Ropucha szczerze bardziej mi sie podobał w jedynce X-men. Mystique jak juz mowilem badzo sexy i kuszaca. Bestia coraz bardziej wyglada jak dorosly mccoy z komiksu. Quick silver ciekawie ale inaczej, to znaczy pewnie odwzoruja bardziej te psotac w Age of Ultron. Młody magneto ma fajny strój i odcienie fioletu. Młody profesor x fajny jak wczesniej. Wolverine znow bedzie ze zwyklymi szponami jako młodsza wersja. Natomiast ten współczesny fajnie sie "postarzał" przez siwe włosy itd. Xavier na wózku ma fajny strój. Eric bedzie chyba bez kasku caly film no bo po co w sumie. Sorm złowieszcza i kozacki strój, ciekawe czy bedzie miala znow taki matczyny charakter. Rogue wyglada poważniej i wreszcie godnie ekranizacji, czemu biały strój? Warpath, taki metalowy młody indianin, tylko mało nawiązan jako ze jest tym indianinem. Kitty, szkoda że nie w uniformie. Sunspot ok, chce zobaczyc jego moce w filmie, fajny kostium i kolorystyka. Blink wygląda dośc oryginalnie, fajny kolor włosów, co ona trzyma w ręku? Iceman juz nie taki luzacki i młody jak poprzednio ale fajny nadal, mam nadzieję że będzie się przemieniał w pełny lód jak w 3ce. Bishop chyba najfajniej wygląda z nowej obsady, fajną ma spluwę :P Collosus bardzo cool, mam nadzieje ze bedzie dużo rozwalał. A sentinel z przyszłości.......... woooow, po prostu wow, genialny design. Tyle ode mnie :)
czy wolverine moze miec siwe wlosy? jak to jest, on stoi w miejscu ze starzeniem czy starzeje sie bardzo powoli?
Starzeje ale bardzo powoli, dlatego po tylu latach ma tylko tyle siwych włosów. X-men, fajnie sie zapowiada, ale nie ma moich dwoch ulubionych postaci czyli Cyclopsa i Gambita :( ehh
Brakuje mi jednak żółtych elementów na kostiumie Rosomaka, nie mówię juz o masce a Storm mogłaby pokazać więcej ciała, jak w Marvel vs Capcom 3
Storm nie bez powodu nie pokaże ciała ani w sesjach zdjęciowych ani w filmie - w końcu aktorka była w ciąży
a to że będą ukrywać ciążę pod szczelnym strojem ( a i jeśli nie roli dokrętek po porodzie to może być dosyć pasywna postać w filmie)
Chyba jeszcze nie byla w zaawansowanej ciąży wtedy, ale i tak fajniej jak ma więcej ciałka niz mniej :) Pozdrawiam
Wolałbyś odpicowanego gogusia? Moim zdaniem idealnie wygląda każda postać, każdej poprzez ubiór nadano charakter. I wydaje mi się, wracając jeszcze do Quicksilvera, że ta wersja będzie o wiele lepsza od pewnie bezpłciowej w 'Avengersach'