X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Ahhh

ocenił(a) film na 8

zakochałam się. genialna rola w wykonaniu Jamesa McAvoy oraz Michaela Fassbendera. i obłędny
Hugh Jackman. ścieżka dźwiękowa, efekty, to wszystko sprawiło, że twórcy serii o mutantkach po
raz kolejny pokazali najwyższą klasę. ale żeby nie było za różowo, minusy też są. jak dla mnie słabe
zakończenie.

ocenił(a) film na 10
sitta

Zakończenie jak dla mnie było dziwne i trochę za słodkie, to powitanie Jean i Logana, ble.

ocenił(a) film na 8
pani_sroka

dokładnie!

ocenił(a) film na 10
pani_sroka

A czego oczekujesz???

ocenił(a) film na 10
masazzielonagora

Żeby było mniej przesłodzone. Denerwują mnie happy endy. Zakończenie "Pierwszej klasy" na przykład było w porządku.

ocenił(a) film na 9
pani_sroka

bo to jest cisza przed burzą :)

ocenił(a) film na 10
Agnisia83

Oby.

ocenił(a) film na 10
pani_sroka

Zakończenie pasuje do tej serii, w innych filmach też jest taka końcówka. Taki urok :-) Mi pasowało. Ciekawe co się z Magneto stało? Skoro Jean żyła i Cyklop, to może się nawrócił? Albo spędza czas z synem :-)

ocenił(a) film na 10
ewej

Lepiej, żeby nie! Mi się podobał właśnie taki, jaki był, to znaczy złyy

ocenił(a) film na 10
pani_sroka

dobry czy zły Magneto i tak jest zawsze seksi :-) z tym synem to żartowałam, chociaż stary Magneto to tam mówił że chciałby lepiej wykorzystać stracony czas czy coś, ale jako że udało się zmienić przeszłość, to nie wiadomo co teraz sobie myśli. Czy sobie przemyślał pewne sprawy, czy dalej będzie wrogiem ludzkości? Ale skoro Jean żyła i Cyklop, a to była zasługa Magento w 2 i 3 częsci, to może dał sobie spokój i nie wtryniał się w Xavierowi aż tak bardzo. Jestem ciekawa jak to będzie? Ale to pewnie materiał do kolejnej części, a może i na spin-offy :-) dalsze losy Magneta po udanej zmianie przeszłości, chociaż chciałabym zobaczyć jak spotyka matkę Quicka. Tylko kiedy ten Fassy znajdzie czas na te spin-offy? Zaharuje się. Przynajmniej dobrze płacą za te blockbustery.

sitta

ścieżka dźwiękowa chyba najlepsza ze wszystkich X-MEn. zwłaszcza to http://www.youtube.com/watch?v=fl-D3s-qFis

howlet

Zwłaszcza i chyba tylko to było najlepsze. Reszta to nudny underscore.

hr_dooku

każdy ma swoje zdanie. To jest twoje. Moje powyżej. Podobały sie w OST zwłaszcza nawiązania do poprzedników.

ocenił(a) film na 10
sitta

Brak Cyclopa, Gambita i Psylocke :(

Himiteshu

Gambit będzie w X-men: Apocalypse ;), tylko, że zagra go Channing Tatum. :(
Ale cóż, Bryan Singer wie co robi, to najlepszy reżyser x-menów.

cloe4

Cyclop też podobno będzie

wort801

Słyszałam, ze będą nastoletni Storm, Cyclops i Jean. ;)

cloe4

O to mi chodziło :)

ocenił(a) film na 10
cloe4

o fajnie :)