Gdzie jest Cyklop albo Gambit ja się pytam? Także jest tyle młodej gwardii dobrych mutantów jak i starszej a tak mało tych złych oprócz Magneto, Mystique i policzmy też Sentinele. Szablozębny? Juggernaut?
Ja bym chciała zobaczyć Jean Grey bo uważam że jest jedną z ważniejszych postaci <.< według mnie ta części powstaje po to by tych młodych wypromować bo wcale tak dużo nie zarobili ostatnim razem a nie czarujmy się stara kadra się starzeje a seria X-men będzie zawsze popularna
Właśnie ja wolę 2 razy starą gwardię, choc Ci mlodzi tez dali radę w Pierwszej klasie, a no tak gdzie jest Jean Grey? Przecież była jedną z pierwszych uczennic Xaviera.
Cyclops i Jean Grey w 1973 byli jeszcze smrodami, tak jak i Gambit, więc do walki by się nie nadawali.
Bo akcja filmu dzieje się też w teraźniejszości, w której Jean i Cyclops z wiadomych względów nie mogą wystąpić, chyba że nie oglądałaś X-Men 3.
oglądałam ale przez nowego Wolverine narobili mi nadziei że jeszcze kiedyś zobaczę tą bohaterkę . Nie jestem na bieżąco z komiksami ale z tego co pamiętam Jean właśnie w tej części powraca lecz komiks a film to duża różnica .
Wolverine zmieni przebieg wydarzeń, więc możliwe że w nowej linii czasowej Jean i Cyclops będą nadal żyć.
Z drugiej strony Jean jak Phoenix z popiołów w komiksach nie raz wracała do życia, może i na dużym ekranie też tak będzie.
To chyba się już jej nie doczekam bo aktorka coraz starsza a innej jakoś sobie nie wyobrażam może przez zmianę którą dokonali ostatnio a chodzi mi o Mystique rozumiem że Jennifer Lawrence jest zdolną aktorką ale do tej roli nie pasuje fizycznie . Wczoraj oglądałam w końcu X-men pierwsza klasa i Mistyique wygląda jak kloc a nie uwodzicielska zła antagonistka którą była ...
Lawrence schudła przed kręceniem zdjęć do DOFP, ma bardziej przypominać tą zwinną starszą wersję.
Może nie zauważyłeś, ale Mystique w First Class nie jest uwodzicielska i zła, więc to chyba dobrze, że tak nie wygląda. W DOFP Mystique też nie będzie jeszcze tą Mystique z trylogii, więc nie narzekaj jeżeli jej jedynym zajęciem nie będzie skakanie po ścianach.
Zauważyłam że nie jest zła jednak gruby nie znaczy dobry a mając na uwadze to że są mutantami bohaterami serii komiksów jej wygląd mimo wszystko nie powinien odbiegać od pozostałych mimo to że są jeszcze młodzi . Jeśli jednak to była próba urzeczywistniana postaci przez scenarzystów i za wszelką cene robienia z nich ludzi to im nie wyszła bo tylko w ekstremalnych warunkach kobiety gubią tak wagę .Zresztą w zwykłym zyciu możemy zauważyć że z wiekiem metabolizm spowalnia co skutkuje tym że każdy przybiera na wadze ,nie zapomnijmy też że kosci do trzydziestego roku życia dorastają i nabierają masy . W dodatku jeśli w takim nastoletnim wieku zawiązały sie komórki tłuszczowe ona nie ma szans mieć tali osy nie utrzymując ścisłej diety połączonej z intensywnym treningiem .
Czyli morał z tego taki że jeśli ważysz 150 kg i nagle zejdziesz do 60 twoja waga będzie wracać powoli do normy możesz ją uregulować jednak fizycznie zawsze bedziesz wyglądać na więcej niż 60 bo wszystkich komórek tłuszczowych się nie pozbędziesz . Zauważ też że wygląd 25 letniej kobiety która nagle przytyła rożni się nieco od tej która była przy kości juz od dawna biorac pod uwage to że mają podobną budowe ciała. Więc jeśli traktować Mystique jako zwykłego człowieka to jej wygląd jest nie rzeczywisty ale w końcu to zmienno kształtny mutant.
Czytałeś komiksy, albo czy oglądałeś The Wolverine, gdzie było nawiązanie do White Hot Room z komiksu?
Zacznijmy od tego ze jeśli zmienia coś w przeszłości to i przyszłość może być inna . Co do samej Jean odsyłam do lektury http://en.wikipedia.org /wiki/Phoenix_Force_(comics) jeśli nie czytałeś komiksów .