Wiem, że to kompletnie nie tyczy się tej produkcji ale jednak teraz wielu fanów skupia się przy tym filmie dlatego posyłam pytanie... Czy wiadomo czy po Wolwerinie Genezie pojawi się w kolejnych X-Menach jego brat? Albo może czy ktoś ma tak samo jak ja nadzieję, że wznowią produkcję z tą postacią? Szczerze miałam nadzieję, że ponownie poruszą ten wątek ale chyba będę musiała jeszcze trochę poczekać, albo zasypywać wytwórnię petycjami ;)
Chodzi mi dokładnie o pokazanie szorstkiej braterskiej miłości jaka była między s\Sabertooth i Wolwerinem a nie bezmózgiego stwora z 1 i 2 X-men ;)
Geneza był spin-offem. Ten film został tak źle przyjęty przez fanów i krytyków że Fox stara się odciąć jakiekolwiek powiązania serii X-men do Genezy, więc nie spodziewaj się że Victor kiedykolwiek się pokaże.
i to akurat moim zdaniem jest klapa :( o ile zgodzę, że geneza nie była najwyższych lotów o tyle wątek był interesujący
Skoki czasu w nowym fimie? Bardzo prawdopoodobne ze go zobaczymy, 3 czesc bedzie sie dziala w terazniejszosci pewnie
Sabretooth nie jest bratem Wolverine'a...
Nie czerpcie do cholery jakiejkolwiek wiedzy z genezy. Ten film nie istnieje dla jakiegokolwiek uniwersum X-menów jasne?
Sporo osób pisze, że Geneza nie należy do uniwersum X-menów, szukałem jakiś informacji, wypowiedzi twórców ale nic nigdzie nie znalazłem. Jedynie fani piszą, że ten film nie należy do uniwersum, żadnych oficjalnych wiadomości nie ma na ten temat.
No właśnie, to jest dziwne, niby Geneza się nie liczy, a sam DoFP miał fragmenty z tego filmu, jak Xavier czytał umysł Logana można zauważyć scenę, w której kości Wolverina zostają przygniecione przez jego brata. Więc nie wiem... Mi się zdaje, że Geneza liczy się w starej linii czasowej, ale nie jest filmem obowiązkowym. ;)
Pojawienie się jednej sceny nie znaczy, że cokolwiek się liczy ;)Ot wykorzystano scenkę by zaoszczędzić i nie kręcić jej od nowa, zauważ, że np sceny z projektu Weapon X były z X2 nie z genezy.
Sceny z projektu Weapon X były w większości użyte z X2, można poznać po tym "zielonym" kolorze, jednak był też pokazany jeden na niebiesko, więc ten był z genezy, ale był może z 2 sec, więc to nie ma znaczenia.
Mi się zdaje, ze po prostu jak ktoś lubi Origins (a są tacy, wiesz mi, ja zresztą tego filmu też jakoś nie nienawidzę, choć był najgorszy ;)) to Bryan Singer nie broni im, a DoFP już wszystko załatwiło i stworzyło nową linię czasową. ;D
Poza tym ma być nawet spin off z Deadpollem z Origins, tylko, że produkcja tego filmu jest ciągle przekładana, bo sprzeczają się o kategorie wiekowe.
Nie, nie ma.
Tzn była myśl o filmie z Deadpoolem. Ale nie Deadpoolem z origins, a zupełnie nowym nie związanym z Origins. Tyle, że już nie ma to znaczenia, bo Deadpool pojawi się w X-force.
Ale nie wiadomo, czy X-force też w ogóle będzie nakręcony, ponoć premiera jest przesunięta na rzecz Apocalypse'a.