X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Byla jakas scena po napisach?

ocenił(a) film na 6
m2ti

tak ;p

busiek1

Ciekawe po których, bo czekałem dopóki nie puścili "castów".

ocenił(a) film na 8
bubs0n

Już po wszystkich napisach.

ocenił(a) film na 8
bubs0n

była na samiutkim końcu. Oczywiście 90 % kina wyszło, a później zadają debilne pytania (bez podjazdu oczywiście, mówię o ogóle)

ocenił(a) film na 7
Opikowski

Bo te sceny po napisach to generalnie jakaś parodia. Film się kończy, powinni dać jakiś minutowy przerywnik i dalej pokazać właśnie scenę po napisach, a nie trzeba czekać i jeszcze nie wiadomo czy coś tam będzie.

Dodatkowo FOX tutaj zaliczył mega wtopę, bo w przypadku filmu "Wolverine" z 2013 roku scena po napisach była PRZED listą płac, natomiast tutaj wrąbali ją po. Część osób, która była na poprzednim filmie mogła uznać, że nie ma żadnego dodatkowego materiału. Studio powinno ujednolicić to, gdzie umieszczają dodatkowe sceny, bo wprowadzają tylko ludziom mętlik w głowie.

ocenił(a) film na 9
zombie001

Czemu wtopę?
Scena po napisach to bonus dla wytrwałych, dla fanów, dla tych którzy uszanują pracę tych ludzi i odczekają te 5 minut.

Skoro ktoś chce wyjśc od razu to jego problem.

ocenił(a) film na 9
m2ti

Tak jak w The amazing Spideman 2 była za tzw. Listą płac.

ocenił(a) film na 7
escariote

a coś ciekawego

ocenił(a) film na 9
m2ti

https://www.you tube.com/watch?v= EtXCYZSeI4o - usuń spacje

ocenił(a) film na 10
Kolpor

co to ma wspólnego z filmem? xd

ocenił(a) film na 9
OMiskaO

Scena po napisach.

ocenił(a) film na 8
m2ti

"W scenie po napisach widzimy młodego chłopaka, który swoją mocą buduje piramidę w starożytnym Egipcie. Wokół niego widzimy tłum ludzi skandujących: "En Sabah Nur", który w komiksach znany jest jako Apocalypse." Premiera "X-Men: Apocalypse" datowana na 2016.

ocenił(a) film na 7
Snoopi84

nie ma to jak zostać 10 minut napisów końcowych tylko po to aby się dowiedzieć, że to mutanci nie kosmici zbudowali piramidy :D hahaha mało tego...może znowu jakieś podróże w czasie się szykują???

ocenił(a) film na 9
Serenity_Kusicielka

jeśli chodzi o postać Apocalypse to zdecydowanie jest to postać podróźująca w czasie. jest z nią związanych wiele postaci przewijających się przez "środowisko" x-menów... Cable, Stryfe, Mr Sinister, czy Archangel żeby przywołać takie wazniejsze.

jammer_goa

Oczywiście, że podróże w czasie się szykują, nie będzie przecież nikt kręcił całego kolejnego filmu w starożytnym Egipcie. Było warto poczekać w kinie na tą scenę (na sali zostało 5 osób). Tylko się zdziwiłem wyglądem En Sabah Nur. Młodziutki i chudziutki.

ocenił(a) film na 8
Snoopi84

Osobiście myślałem, że tym młodzieńcem jest jednak Saoirse Ronan, ale rozwiałeś moje wątpliwości :)

ocenił(a) film na 10
bartosz18

nie to nie ona to chłopak Brendan Pedder info: http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=100822