X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Ej sory że ja to pisze ale czy "X-men przeszłość która nadejdzie" to są wydarzenia po filmie z Wolverine?

ocenił(a) film na 10
secundus

Rozwiń listę tematów, już ze 3 odnośnie chronologii były w ostatnim czasie.

ocenił(a) film na 9
secundus

Tak.

ocenił(a) film na 6
secundus

Po napisach w filmie The Wolverine jest scenka która to wyjaśnia.

tihomax

widziałem tę scenke na lotnisku i właśnie o nią mi się rozbiega, bo na to wygląda że właśnie tak będzie...to film X-men przeszłość która nadejdzie będzie kontynuacją Wolverine, ale jeśli zrobią Wolverine2 to będzie to jej też seqelem, ale zastanawia mnie ten paradoks że film Wolverine2 będzie dużo młodszym filmem od tamtych wobec czego aktorzy będą mieli swoje latka już i co daje do myślenia że albo ich poprawią tak komputerowo że w Wolverine2 będą tacy sami młodzi jak w jedynce chodzi o Logana głownie, czy dorobią korekte później na edycjach blue-ray/dvd wypuszczając korekte logana o własnie jego wygląd w przeszłość nadejdzie jutro? cały czas mnie to irytuje, sam aktor Hugh Jackman aż tak dobrze się nie trzyma żeby nie widzieć różnicy między teraz jego wiekiem a tym jak wyglądał w pierwszych X-menach...Co innego by było jakby się trzymali chronologii a tak skaczą od jednego filmu do drugiego...

ocenił(a) film na 10
secundus

Jeszcze tego nie wiemy, czy Wolverine 3 będzie się dział po Wolverine 2 w starej linii czasowej, czy po roku 2023 w nowej rzeczywistości stworzonej w DOFP.

deamon82

no właśnie jeśli Wolwerine2 czyli defacto 3 będzie w retrospekcjach to spoko, ale idąc pewnym tokiem myślenia można się pogubić zwłaszcza film powstanie, który zarabia przecież kase....

ocenił(a) film na 9
secundus

Możesz zapomnieć o jakimkolwiek poprawianiu komputerowemu ^^