Spoiler !
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, na końcu jest ta scena kiedy Wolverine jest 'wyłowiony' i tam jest ten facet, żołnierz, którzy mówi że teraz on go przejmie i jemu się zaświecają oczy; czy to znaczy,że to była Mystique czy to był ten gość który przeprowadzał na nim te eksperymenty ?
jeśli spodka, bo niejestem pewien ale w teraźniejszości w szkole mignął obok Logana facet który przypominał tego syna Strykera tyko, ze normalnie wyglądającego. :)
musi spotkać - Wolverine musi mieć w końcu szkielet z adamantium. Inaczej będzie tylko quasiWolverinem :)
Zgaduję, że ten nowy villain - Apocalypse - będzie miał coś wspólnego z Wolverinem i przywróceniem mu szkieletu z adamantium. Z tego co wyczytałam (możliwy spoiler) Apocalypse zbiera Czterech Jeźdźców i Logan ma być jednym z nich. Zastanawiam się tylko czy Mystique będzie współpracować z tym całym Apocalypsem?
ok dzięki za odpowiedź, ale to w związku z tym mam pytanie jeszcze, jak myślicie dlaczego ona miała go "przejąć", chodzi mi o to czy miała jakieś złe intencje, czy po prostu to nic nie znaczyło, pytam bo po prostu jestem ciekawa czy ona jednak jest "dobrym" bohaterem