Czy ktoś wie czy jeszcze zobaczymy Victora ? Bo w tej części nie widzę go w obsadzie, a wątek z
nim zakończył się tak, jakby miał powrócić...
Nie wiemy gdzie dokładnie Logan przebywa na początku 1973, jeśli w Wietnamie, to Victor powinien się pojawić na moment.
Co do późniejszych wydarzeń, widziałeś jak skończył Victor w X1, co robił dalej nie wiemy.
No niby tak, ale sam pamiętasz jak Victor powiedział, że tylko on może go zabić i, że jeszcze się spotkają itp. Ja to odebrałam dosłownie i mam nadzieję, że Victor się jeszcze pojawi.
Tylko, że póki co film z przedziału czasowego pomiędzy Origins, a X1 nie jest planowany.
W X1 widzieliśmy już Victora po 2nd mutation, gdzie był dzikim Sabretoothem i pewnie nie pamiętał Logana, tak samo jak Logan nie pamiętał Victora.
No w sumie... Ale ja bym chciała żeby Victor powrócił. A sam przyznasz, że ich ostatnie spotkanie, tak jakby zapowiadało kolejne xd
Jedyny Victor Creed na jakiego możesz trafić to ten z trylogii X-menów;)
Nikt nie bierze pod uwagę Genezy i filmy radośnie rzeczoną genezę ignorują i będą ignorować;)
Nikt nie ignoruje Genezy, ani Mangold, ani Singer. Przy okazji reklamy wydania Bluray The Wolverine pokazali ujęcia z Origins wskazując daty tamtych wydarzeń. W filmie The Wolverine jest zdjęcie Logana z Origins, Logan wspomina imię Kayli. Singer tez mówił, że uwzględnia wszystkie filmy.
W 1973 Victora mógłby zagrać Schreiber, jeśli Logan jest w Wietnamie. Z pewnością jest tam w 1974, gdy zwerbował go Stryker.
Kto zmienił zdanie? Bo z pewnością nie Singer. On nigdy nie mówił, że odrzuca poprzednie filmy podchodząc do DOFP, a że wszystkie się liczą.
Mangold mówił, że The Wolverine jest odrębną historią o Loganie, a nie że ignoruje wydarzenia z Origins.
Więc o kogo tobie chodzi?
Cyclops i Jean będą na koniec DOFP, bo będziemy mieli nowy bieg wydarzeń.
Gambit będzie w jednym z przyszłych filmów, Singer na Comic Con mówił.
Nie ma to jak X-men bez dwoch moich ulubionych postaci czyli Cyklopa i Gambita :(
Wiadomo już na pewno, że nie zobaczymy Annyjako 'Rogue'. Jedyna scena z jej udziałem właśnie została wycięta. Parafrazując klasyka: Ruda się nie dostała!
No tak.. Miała jeszcze drugą scenę, ukazującą jej twarz z profilu, która pewnie pokazana miała być 30 sekund przed ucieczką. Darujmy już sobie takie szczegóły ;]
No właśnie nie przed ucieczką, nie z obozu dla internowanych, tylko po powrocie do świątynii, to była scena z wewnątrz świątynii, w której jest reszta, jakbyś dokładnie oglądał to byś wiedział.
Jeśli tak to powinna się znaleźć w filmie, chociaż przez moment. Nie ma jej, więc raczej będę obstawiał przy swoim. Zresztą nie ma jej to nie, po co drążyć temat?