X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Czy ktoś wie ?

ocenił(a) film na 8

Czy ktoś wie czy jeszcze zobaczymy Victora ? Bo w tej części nie widzę go w obsadzie, a wątek z
nim zakończył się tak, jakby miał powrócić...

ocenił(a) film na 10
dagao

Nie wiemy gdzie dokładnie Logan przebywa na początku 1973, jeśli w Wietnamie, to Victor powinien się pojawić na moment.
Co do późniejszych wydarzeń, widziałeś jak skończył Victor w X1, co robił dalej nie wiemy.

ocenił(a) film na 8
deamon82

No niby tak, ale sam pamiętasz jak Victor powiedział, że tylko on może go zabić i, że jeszcze się spotkają itp. Ja to odebrałam dosłownie i mam nadzieję, że Victor się jeszcze pojawi.

ocenił(a) film na 10
dagao

Tylko, że póki co film z przedziału czasowego pomiędzy Origins, a X1 nie jest planowany.
W X1 widzieliśmy już Victora po 2nd mutation, gdzie był dzikim Sabretoothem i pewnie nie pamiętał Logana, tak samo jak Logan nie pamiętał Victora.

ocenił(a) film na 8
deamon82

No w sumie... Ale ja bym chciała żeby Victor powrócił. A sam przyznasz, że ich ostatnie spotkanie, tak jakby zapowiadało kolejne xd

ocenił(a) film na 9
dagao

Jedyny Victor Creed na jakiego możesz trafić to ten z trylogii X-menów;)
Nikt nie bierze pod uwagę Genezy i filmy radośnie rzeczoną genezę ignorują i będą ignorować;)

ocenił(a) film na 10
Dealric

Nikt nie ignoruje Genezy, ani Mangold, ani Singer. Przy okazji reklamy wydania Bluray The Wolverine pokazali ujęcia z Origins wskazując daty tamtych wydarzeń. W filmie The Wolverine jest zdjęcie Logana z Origins, Logan wspomina imię Kayli. Singer tez mówił, że uwzględnia wszystkie filmy.
W 1973 Victora mógłby zagrać Schreiber, jeśli Logan jest w Wietnamie. Z pewnością jest tam w 1974, gdy zwerbował go Stryker.

ocenił(a) film na 9
deamon82

No to bardzo smutne, że zmienił zdanie co do tego...

ocenił(a) film na 10
Dealric

Kto zmienił zdanie? Bo z pewnością nie Singer. On nigdy nie mówił, że odrzuca poprzednie filmy podchodząc do DOFP, a że wszystkie się liczą.
Mangold mówił, że The Wolverine jest odrębną historią o Loganie, a nie że ignoruje wydarzenia z Origins.
Więc o kogo tobie chodzi?

ocenił(a) film na 10
dagao

Raczej nie w nowych filmach

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

To nie dobrze :(

ocenił(a) film na 10
dagao

Nie będzie ani Cyklopa, ani Jean , ani tez Gambita - to niedobrze!

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Cyclops, Jean i Gambit będą w przyszłych filmach.

ocenił(a) film na 10
deamon82

Skąd wiesz?

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Cyclops i Jean będą na koniec DOFP, bo będziemy mieli nowy bieg wydarzeń.
Gambit będzie w jednym z przyszłych filmów, Singer na Comic Con mówił.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Mi nawet przez myśl nie przeszło żeby ich w dalszych częściach nie było :l

ocenił(a) film na 10
dagao

Nie ma to jak X-men bez dwoch moich ulubionych postaci czyli Cyklopa i Gambita :(

ocenił(a) film na 8
dagao

Wiadomo już na pewno, że nie zobaczymy Annyjako 'Rogue'. Jedyna scena z jej udziałem właśnie została wycięta. Parafrazując klasyka: Ruda się nie dostała!

ocenił(a) film na 10
Morduch

To nie była jedyna scena, jeśli oglądałeś trailer to powinieneś zauważyć.

ocenił(a) film na 8
deamon82

No tak.. Miała jeszcze drugą scenę, ukazującą jej twarz z profilu, która pewnie pokazana miała być 30 sekund przed ucieczką. Darujmy już sobie takie szczegóły ;]

ocenił(a) film na 10
Morduch

No właśnie nie przed ucieczką, nie z obozu dla internowanych, tylko po powrocie do świątynii, to była scena z wewnątrz świątynii, w której jest reszta, jakbyś dokładnie oglądał to byś wiedział.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Jeśli tak to powinna się znaleźć w filmie, chociaż przez moment. Nie ma jej, więc raczej będę obstawiał przy swoim. Zresztą nie ma jej to nie, po co drążyć temat?

ocenił(a) film na 10
Morduch

Dlatego, że jest szansa na jej powrót na plan zdjęciowy http://www.hitfix.com/news/anna-paquins-rogue-currently-cut-from-x-men-days-of-f uture-past