X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Że ten film to jest słabiutki i jakieś kompletne nieporozumienie, jakby twórcy sie nudzili
i w miedzyczasie podczas przerwy na kawe wpadli na pomysł by upchnąć jeszcze jeden
film o X-MENach? Jako fan serii jestem przeciwnikiem tego filmu. Kompletne
niedopracowanie, zbędność i oczywiście naciągany i lipny scenariusz (który by sie
może nadawal na krótkometrażówkę, ale to taką 15 min kreskówkę i nie był by wtedy
tak rozwleczony, przez co denny) oraz słabe spojrzenie na świat kreowany. Mogli sobie
darować ten film i od razu przejść do X-Forcea - to będzie coś. Kolos po prostu.
A ten przeciętniak ( i jestem tu bardzo wyrozumialy pisząc tak delikatnie) niestety jest
najgorszym filmem o x menach jaki nagrali.

ocenił(a) film na 8
logarine

Jakoś nikt (oprócz trolli) na tym forum tak nie twierdzi, więc chyba jesteś odosobniony...
Poza tym, widziałeś, że tak oceniasz?

ocenił(a) film na 9
agab_10

Musiałby mieszkać poza Polską, do tego dochodzi założone dzisiaj konto, zero konto, zero wypowiedzi.
Pewnie troll ;)

Swoją drogą marny z niego fan X-menów skoro klasyczną historię uznaje za zbędną.

agab_10

Oczywiście.

ocenił(a) film na 10
logarine

To gdzie ocena?

logarine

Wszystkie części X-men do dziadostwo. To tak jakby twórca tych filmideł robił w wała widza. Po prostu to jest jawne robienie z widza debila.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
nudecroft

nie szanuja widza tyylk szkoda ze wiekszosc uwaza x-men za najlepsze filmy marvela

marvelstudios

A znasz to przysłowie? "Ludzie!!! Jedzcie gówno miliony much nie może się mylić" :D

nudecroft

idź już tollu bo żal czytać te twoje wypociny.
ps. zapoznaj się z odnośnikami do ocen bo z tego co widzę to oceniasz "niezłe" twoim miernym zdaniem filmy na 8-9.

grande_fete

A kto ci każe czytać człowieku, a skąd ty możesz wiedzieć jaki mam gust? Ja mogę to samo powiedzieć o tobie i o twoim "miernym" guście. Jesteś z tych ludzi którzy napadają na tych co oceniają filmy niżej niż większość czyli jesteś zwykłym trollem hejtującym ludzi bo mają odmienne zdanie od twojego. Już lepiej znikaj stąd.

nudecroft

moge wiedzieć tyle ile pokazujesz/piszesz.

forum internetowe ma to do siebie,że ludzie wchodząc na nie dowiadują się opinii innych na dany temat.pechowo wszedłem (znowu) w twoje niczym nie uzasadnione pier.dolamento co postanowiłem skomentować.

resztę pozostawię bez komentarza bo nie mam zamiaru cię dalej karmić.

grande_fete

Ty pierwszy na mnie napadłeś ale faktycznie trzeba to już skończyć bo co za dużo to nie zdrowo.

ocenił(a) film na 9
nudecroft

Problem w tym, że to właśnie ty zachowujesz się tutaj nie odpowiendio rzucając rzekomo obiektywnymi i prawdziwymi tekstami.
To Ty zachowujesz się chamsko i obrażasz ludzi, a potem dziwisz się, że sam jesteś tak traktowany.

Także skończ trollować i zniknij ;)

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
marvelstudios

A, czyli nie znasz. To bardzo mądre powiedzenie, jak będziesz starszy to może zrozumiesz. ;)

ocenił(a) film na 10
nudecroft

starszy ja mam 24 lata dziecko i jak widzisz coraz wiecej osob ma co do ciebie racje tak wiec jak powiedzial poprzednik przestan trolowac i zniknij
ps a co do ostatniej odpowiedzi to strasznie sie wysililes

marvelstudios

Ty masz 24 lata a ja 32 i kto tu jest bardziej dzieckiem?

ocenił(a) film na 10
nudecroft

o tak napewno masz 34 lata jak bys mial to bys sie nie popisywal ty ze jestes starszy dlugo tak myslales zeby to wymyslic haha jak by to byla prawda to odpisalbys od razu

marvelstudios

A co to ma do rzeczy że późno odpisałam? Byłam zajęta i czemu miałabym kłamać co do wieku? Mam 32 a 33 kończę w lipcu. A tak w ogóle to o czym my gadamy? O jakichś pierdołach! To forum Ex Mena więc rozmawiajmy o filmie!

ocenił(a) film na 10
nudecroft

tak tak jasne

nudecroft

To stara dupa jestes

woytaro

Stara ale jara.

nudecroft

Polecam rzucic palenie

woytaro

Nie ale na prawdę dzisiejsze kobiety po 30 wyglądają na prawdę nieźle i ogólna żywotność się zwiększyła. Może i jestem stara ale nie widać tego po mnie.

marvelstudios

Trochę kultury.

ocenił(a) film na 10
logarine

spoko

ocenił(a) film na 6
nudecroft

Ty tak serio czy to taki dowcip? :>

DarthDream

Tak, na serio. Oceniłeś film na 6 więc chyba w dużej mierze zgadzamy się ze sobą, tak myślę.

ocenił(a) film na 6
nudecroft

No nie chyba jednak. Jestem wielkim fanem tej serii, wszystkie poprzednie części oceniłem na 8 a Pierwszą klasę nawet na 9. Ale Future Past niezbyt mi się podobało.

DarthDream

No na pewno ta seria ma grono zwolenników. Mnie nie przypadł do gustu, trudno aby wszystkim się podobało, są zwolennicy i przeciwnicy ;)

ocenił(a) film na 6
nudecroft

Rozumiem. Pytałem, bo założyciel tematu został nazwany trollem i zastanawiałem się, czy Twoja wypowiedź to taki kontra-trolling czy nie. :>

DarthDream

Raczej ugruntowanie jego wypowiedzi :>

nudecroft

Masz patent na rację?

logarine

Chciałabym mieć, a dlaczego pytasz?

nudecroft

No właśnie twoje wypowiedzi doskolane pokazują to, ze byś chciała mieć.

logarine

Taki mają ton, nic nie poradzę na to. Za bardzo brzmią autorytatywnie?

nudecroft

Troszkę.

nudecroft

Dla kogo dziadostwo, dla tego dziadostwo... A pozytywne opinie krytyków o najnowszym filmie jednak o czymś świadczą i z chęcią go obejrzę. ;)

cloe4

Jasne, nie zniechęcam się, oglądaj sobie...

nudecroft

Dzięki. ;D

ocenił(a) film na 10
cloe4

:)

Himiteshu

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
nudecroft

Umrzyj na raka, proszę

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

haha kojejny dowód dzięki znalazłem już trzy takie teksty od ciebie

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Himiteshu

i wyram zaklad z pewna osoba

logarine

oczywiscie ze wszystkie filmy sa na poziomi max 6/10 ale niektorzy sie jaraja takimi filmami to luz.