X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169494
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

skoro przeszłość została zmieniona tzn. że nie było ani Wolverine Geneza ani tego nowszego Wolverina w Japonii.
Niestety skoro nie wiemy co się stało po 1973 roku, nie wiemy też czy Deadpool w ogóle został stworzony przez Srykera, chyba że Deadpool spiknął się z Mystique bo było pokazane na końcu filmu, że Wolverina przejeła Mystique tylko pod postacią Strykera. Tak samo nie wiadomo czy Wolverine znowu jest z Adamantium :(

ocenił(a) film na 9
Dawid190419

Dokładnie nad tym samym się zastanawiałam.

ocenił(a) film na 10
Dawid190419

The Wolverine nie został skasowany, przecież jego końcówka do wstęp do Days of Future Past

Himiteshu

To wstęp do restartu uniwersum.. Więc raczej został skasowany, a Deadpool może nie być jakimś pseudo dziwakiem tylko świetną postacią, którą każdy z nas dobrze zna z komiksów ;)

ocenił(a) film na 10
kamilostry1

Tak wiem i będzie juz pewnie w 2016 roku. Znowu Ryan Reynlods w roli głównej, potwierdzone info

Dawid190419

ja jedynie nie rozumiem, czemu Wolverine w samolocie juz w przeszłości, gadając z Profesorem, wspominał wspaniałą przyszłość Xmenów, skąd mógł ją znać, przybywając z tej 'okropnej' przyszłości?

parczewska

Chyba chodziło mu o to, ze udało mu się utworzyć te szkole, ze wszyscy byli tam szczęśliwi. Cyklop, sztorm, bestia itp. Ze ci starsi byli nauczycielami i nauczali dzieciaki. I to był ten wspaniały czas, ktory dobiegł końca przez te wojnę, a mógł by trwać wiecznie.