X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Dalibyście wiarę patrząc i porównując Mystique ( Jennifer Lawrence ) & Kitty ( Ellen Page ), że to
Raven jest młodsza ? Ja sprawdziłem obie panie z ciekawości i przyznam, że się zszokowałem jak
zobaczyłem co i jak. W filmach z serii X-Men Kitty wygląda na zdecydowanie młodszą, a tym czasem
jest w Moim wieku :P

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

Ellen Page jest drobniutka, przez co sprawia wrażenie nastolatki - cóż taki urok. Nie każda kobieta nadaje się do grania super lasek czy tak zwanych "zimnych suk", ale nie każda kobieta nadaje się do grania ról do których właśnie nadaje się Ellen Page czyli np. roli na pozór młodszej kobiety, która może wymagać aktorskiego doświadczenia - jedni powiedzą zaleta inni wada, zależy od punktu widzenia. Chociaż sam przyznam myślałem, że Jennifer Lawrence jest starsza.

ocenił(a) film na 8
Estey

Ja wiedziałem, że Lawrence jest młodziutką kobietką, ale nie sądziłem, że Ellen jest aż tak ' stara ' . Chodź przyznam, że jako taka mała kotka ( odnośnie X-Men ) jest całkiem fajna ;) . Muszę ją zobaczyć w jakimś innym filmie niż X-Men, to samo tyczy się zresztą Jennifer.

ocenił(a) film na 8
Estey

Ja wiedziałem, że Lawrence jest młodziutką kobietką, ale nie sądziłem, że Ellen jest aż tak ' stara ' . Chodź przyznam, że jako taka mała kotka ( odnośnie X-Men ) jest całkiem fajna ;) . Muszę ją zobaczyć w jakimś innym filmie niż X-Men, to samo tyczy się zresztą Jennifer.

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

sorki za podwójny komentarz :P