X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
ocenił(a) film na 9
Kempy235

Na głowę poupadali.... Albo polski dystrybutor daje sobie czas na zj*banie filmu dubbingiem. Nie wiem co gorsze.

użytkownik usunięty
Arrent

Dokładnie, dostane k_rwicyjak będe miał czekać dwa miesiące żeby dostać film z dubbingiem 3D. "Go f_ck yourselves", czy jakoś tak... Chyba pierwszy raz w akcie desperacji obejrzę film w wersji kręconej "z biodra na cichacza"

użytkownik usunięty

*k_rwicy jak

ocenił(a) film na 8
Kempy235

Akcja "Promujemy piractwo", czy co? Przecież przez taką późną datę sami to promują...

ocenił(a) film na 8
agab_10

Dokładnie! Przeczytałem opis, który mnie cholernie zaciekawił, zobaczyłem genialną obsadę + kocham filmy o X-menach i teraz czekaj sobie dodatkowe dwa miesiące od premiery światowej bez obejrzenia tego filmu... ;/

Kempy235

Dopiero teraz to dostrzegłem. Czasem mam problem z dwutygodniową różnicą między premierą na świecie a u nas, ale dwa miesiące to cios w twarz dla kogoś, kto z niecierpliwością wyczekuje tego filmu.

Peeves

http://www.imperial-cinepix.com.pl/products/3823-X-MEN:-DAYS-OF-FUTURE-PAST Oni chyba nie pokazaliby daty światowej, tylko naszą ?

Dokładnie, Peeves, jak ja dowiedziałam się, że będziemy musieli czekać dwa miesiące...złapałam się za głowę, a moje serce zatrzymało się...no masakra ! Przecież na torrentach ten film będzie z napisami polskimi dwa tygodnie po premierze filmu w Anglii. Oczywiście ja pójdę do kina, bo bardzo lubię X-menów, ale ilu jest takich jak ja ?
Może jednak przesuną tę datę ?

Circus19

Nawet jeśli bym się skusił na wersję CAM, to mimo wszystko nie odmówię sobie przynajmniej jednej wizyty w kinie. ;)

Kempy235

Em... Jak będzie dubbing to nie oglądam. Może jak się uda to z napisami online. :D

ocenił(a) film na 8
Kempy235

Gadają że piractwo jest złe,ale dają premiere dwa miesiące po premierze światowej przez co do piractwa zachęcają. Po prostu brawa za logikę.

Kempy235

Polska data premiery to 23 maja. Spokojnie :)

ocenił(a) film na 8
Mierzwiak

Na FW jest napisane póki co 18 lipca...

ocenił(a) film na 7
Kempy235

To pewnie przez to, że ktoś zaktualizował datę premiery na świecie a nie zmodyfikował polskiej. O ile dobrze pamiętam pierwotnie premiera światowa też miała być w lipcu, ale później studio ją przeniosło na wcześniejszy termin. Teraz na stronie polskiego dystrybutora (który najlepiej się orientuje w tym temacie) jest data 23 maja.

zombie001

Na górze macie link do strony dystrybutora :)

ocenił(a) film na 9
zombie001

Tylko by ta zapowiadana wcześniejsza premiera nie odbiła się na całym filmie jakimiś durnymi niedociągnięciami.