Na głowę poupadali.... Albo polski dystrybutor daje sobie czas na zj*banie filmu dubbingiem. Nie wiem co gorsze.
Dokładnie, dostane k_rwicyjak będe miał czekać dwa miesiące żeby dostać film z dubbingiem 3D. "Go f_ck yourselves", czy jakoś tak... Chyba pierwszy raz w akcie desperacji obejrzę film w wersji kręconej "z biodra na cichacza"
Akcja "Promujemy piractwo", czy co? Przecież przez taką późną datę sami to promują...
Dokładnie! Przeczytałem opis, który mnie cholernie zaciekawił, zobaczyłem genialną obsadę + kocham filmy o X-menach i teraz czekaj sobie dodatkowe dwa miesiące od premiery światowej bez obejrzenia tego filmu... ;/
Dopiero teraz to dostrzegłem. Czasem mam problem z dwutygodniową różnicą między premierą na świecie a u nas, ale dwa miesiące to cios w twarz dla kogoś, kto z niecierpliwością wyczekuje tego filmu.
http://www.imperial-cinepix.com.pl/products/3823-X-MEN:-DAYS-OF-FUTURE-PAST Oni chyba nie pokazaliby daty światowej, tylko naszą ?
Dokładnie, Peeves, jak ja dowiedziałam się, że będziemy musieli czekać dwa miesiące...złapałam się za głowę, a moje serce zatrzymało się...no masakra ! Przecież na torrentach ten film będzie z napisami polskimi dwa tygodnie po premierze filmu w Anglii. Oczywiście ja pójdę do kina, bo bardzo lubię X-menów, ale ilu jest takich jak ja ?
Może jednak przesuną tę datę ?
Nawet jeśli bym się skusił na wersję CAM, to mimo wszystko nie odmówię sobie przynajmniej jednej wizyty w kinie. ;)
Gadają że piractwo jest złe,ale dają premiere dwa miesiące po premierze światowej przez co do piractwa zachęcają. Po prostu brawa za logikę.
To pewnie przez to, że ktoś zaktualizował datę premiery na świecie a nie zmodyfikował polskiej. O ile dobrze pamiętam pierwotnie premiera światowa też miała być w lipcu, ale później studio ją przeniosło na wcześniejszy termin. Teraz na stronie polskiego dystrybutora (który najlepiej się orientuje w tym temacie) jest data 23 maja.