Co wy na to ,by powstał film o Rogue ? W końcu Rogue miała kilka części swoich własnych serii i
ktoś bardzo tajemniczą i ciekawą postacią.
Ale Rogue najwiecej i było tam najwiecej akcji , jest już prawie druga damska ikona Marvela, zaraz po. Phoenixie
Tak, tak każdy ma swoje typy ;) ja lubię jeszcze x-23 Wolverine gambita Storm Mystique Iron Fista Thora
Rouge przydały by się nowe moce w filmie jak to było w komiksach że dotykała ms marvel i ma nowe moce na stałe np latanie i super siłę
I mogliby przestać robić z niej w tych filmach bezbronnej dizewczynki , bo Rogue przecież jest bardzo twarda w komiksie
Nie ma na to szans jako, że nawet w X-menach daleko jej do bycia jedną z najpopularniejszych postaci nie mówiąc już o całym Marvelu;)
A już na pewno nie jest żeńską ikoną Marvela
Niestety się nie zgodzę, ona jest jedną z najpopularniejszych x menów obok Cyclopsa, Jean, Storm, Wolverine i Gambita
Na przyszłośc dodawaj w takich miejscach "według mnie". Bo śmiesznie wygląda nazywanie swojego zdania jako obiektywnie prawdziwego (a potem wychodzą głupoty jak żeńska ikona marvela).
A w rzeczywistości postać nie mieści się nawet w top 10 i daleko jej do postaci takich jak Logan, Gambit, Deadpool, Nightcrawler, Cable, Bishop, Kitty czy Emma Frost.
Już nie dodając nawet ich przeciwników znacznie bardziej popularnych od niej.
Rogue&Gambit historia z ultimate - o to jak najbardziej. Ale z naciskiem na podobne jak w Ultimate zakończenie!!!
Nie masz racji. Przeglądałem niedawno różne polle odnośnie popularności X-Men, nawet sam jeden założyłem ostatnio, i wszędzie Rogue jest w TOP5.
np.
Who are your top 3 Favourite X-Men movieverse characters?
Póki co miejsce 5.
Favorite character in X-World?
Póki co miejsce 1.
Tutaj też miejsce 5:
http://uk.ign.com/articles/2006/05/15/the-top-25-x-men?page=5
W Marvel Kolekcji Figurek była 7 w kolejności postacią z X-World.
Sam też byłem innego zdania jakiś czas temu, ale jak widać Rogue jest zdecydowanie w TOP 10 X-Men pod względem popularności. Fani żałują, że Rogue nie było w The Wolverine tak jak planował poprzedni scenariusz. Ta postać ma naprawdę wielu zwolenników.
Drogi Dealricu, zanim zaczniesz porównywać Rogue do Cable, Deadpool czy Shadowcat poczytaj komiksy a nie wzoruj sie na filmach, zgodzę sie z deamon82 bo sam czytałem rożne rankingi i Rogue plasuje sie według żeńskich postaci MARVELA na 5,2,4,9 i ogólnie damsko -męski ma miejsce 19
Poza tym nie napisałem ze Rogue jest żeńska ikona Marvela tylko prawie ma DRUGIE miejsce i to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem, w Wielkiej Kolekcji Komiksów Marvela, Rogue jest wydana jako numer 33 a w Stanach jako 22 , Emma Frost ma nr 45 a Shadowcat nr 47 Cable i Deadpool nie zostali nawet wysłani do polski
Lepiej Ty poczytaj komiksy i mi powiedz jak wzorując się filmami wymienił bym Deadpoola czy Cable'a...
Bo Deadpool był w Wolveriene Geneza ,ty ,,znawco komiksów,, a poza tym chyba już wiele razy wykazałem ze czytam komiksy a jeśli zaprzeczysz wyzwij mnie na pojedynek o komiksach bez internetu
Nie, Deadpoola nie było w Genezie. Było mierne coś co miało go udawać, a w praktyce nie miało z nim prawie nic wspólnego ty "znawco komiksów".
Wyzwij mnie na pojedynek? Co ty 10 lat masz?:D
Chyba ty , wpisz se i zobacz kogo gra Ryan Reynolds, poza tym nie kłóćmy bo to nie jest strona do hejtowania tylko o filmach ;)
Ja zgadzam się z autorem tematu. Rogue moim zdaniem jest świetnym materiałem na super film. Jej kryminalna przeszłość, moce które są jednocześnie niezwykłym darem, ale i ogromnym przekleństwem. Może kiedyś coś powstanie, o ile oczywiście, zmienią charakter tej postaci, bo biedna dziewczynka, która nigdy nie potrafi sobie z niczym poradzić to nie dobry pomysł na film.
"Było mierne coś co miało go udawać, a w praktyce nie miało z nim prawie nic wspólnego "
Cytując mój powyższy post. Nazwanie postaci Wade'em Wilsonem nie uczyni z postaci ani Deadpoola ani Wilsona.
Owszem zgadzam sie z Tobą ,bo twórcy X-Menów jak już było wspomniane robią z niej biedna dziewczynkę ,którą nie jest , i szkoda ze w żadnej części nie ma wspomniane ze Rogue jest adoptowaną córką Mystique ;)
Delaric , Kitty Pryde sławniejsza od Rogue naprawdę ?? Shadowcat jest fajną postacią ale powiedzmy sobie szczerze. Jeżeli ktoś nie jest wielkim fanem Marvel'a nie wie kto to Shadowcat . Co najwyżej kojarzy dziewczynkę co przenika przez ściany . Rogue kojarzy każdy nawet osoby co kojarzą Marvel'a tylko z kilku filmów albo seriali animowanych.
A ogółem co do tematu to moim zdaniem Rogue powninna mieć swój własny film . Moim zdaniem mogliby użyć tego że zrobili z niej taką bidę . W tym filmie mogliby pokazać jak Rogue się zmienia w tą roztrzepaną pierwszą do walki bohaterkę za którą większość z nas przepada.
Mam nadzieję że w DOFP będzie miała więcej scen walki i że może chociarz wcisną ją do Wolverine 2...jako jedną z ważniejszych postaci.