X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Film z Rogue

ocenił(a) film na 10

Co wy na to ,by powstał film o Rogue ? W końcu Rogue miała kilka części swoich własnych serii i
ktoś bardzo tajemniczą i ciekawą postacią.

Totemus

prawie każdy miał ale nie wszyscy mogą mieć solowy film ja wolałbym o Strom film niż o Rogue

ocenił(a) film na 10
wort801

Ale Rogue najwiecej i było tam najwiecej akcji , jest już prawie druga damska ikona Marvela, zaraz po. Phoenixie

Totemus

zależy dla kogo ja woje od niej Emme Frost ,Songbird,Storm,Black Cat, kilka innych pań marvela ;)

ocenił(a) film na 10
wort801

Tak, tak każdy ma swoje typy ;) ja lubię jeszcze x-23 Wolverine gambita Storm Mystique Iron Fista Thora

Totemus

Rouge przydały by się nowe moce w filmie jak to było w komiksach że dotykała ms marvel i ma nowe moce na stałe np latanie i super siłę

ocenił(a) film na 10
wort801

Albo ogniste Sunfire

ocenił(a) film na 10
wort801

I mogliby przestać robić z niej w tych filmach bezbronnej dizewczynki , bo Rogue przecież jest bardzo twarda w komiksie

Totemus

no jest twarda ale w tej serii filmowej raczej nie będzie twarda

ocenił(a) film na 9
Totemus

Nie ma na to szans jako, że nawet w X-menach daleko jej do bycia jedną z najpopularniejszych postaci nie mówiąc już o całym Marvelu;)

A już na pewno nie jest żeńską ikoną Marvela

ocenił(a) film na 10
Dealric

Niestety się nie zgodzę, ona jest jedną z najpopularniejszych x menów obok Cyclopsa, Jean, Storm, Wolverine i Gambita

ocenił(a) film na 10
Totemus

I Bestii

ocenił(a) film na 9
Totemus

Na przyszłośc dodawaj w takich miejscach "według mnie". Bo śmiesznie wygląda nazywanie swojego zdania jako obiektywnie prawdziwego (a potem wychodzą głupoty jak żeńska ikona marvela).
A w rzeczywistości postać nie mieści się nawet w top 10 i daleko jej do postaci takich jak Logan, Gambit, Deadpool, Nightcrawler, Cable, Bishop, Kitty czy Emma Frost.
Już nie dodając nawet ich przeciwników znacznie bardziej popularnych od niej.

ocenił(a) film na 10
Dealric

Rogue&Gambit historia z ultimate - o to jak najbardziej. Ale z naciskiem na podobne jak w Ultimate zakończenie!!!

ocenił(a) film na 10
Dealric

Nie masz racji. Przeglądałem niedawno różne polle odnośnie popularności X-Men, nawet sam jeden założyłem ostatnio, i wszędzie Rogue jest w TOP5.
np.

Who are your top 3 Favourite X-Men movieverse characters?
Póki co miejsce 5.

Favorite character in X-World?
Póki co miejsce 1.

Tutaj też miejsce 5:
http://uk.ign.com/articles/2006/05/15/the-top-25-x-men?page=5

W Marvel Kolekcji Figurek była 7 w kolejności postacią z X-World.

Sam też byłem innego zdania jakiś czas temu, ale jak widać Rogue jest zdecydowanie w TOP 10 X-Men pod względem popularności. Fani żałują, że Rogue nie było w The Wolverine tak jak planował poprzedni scenariusz. Ta postać ma naprawdę wielu zwolenników.

ocenił(a) film na 10
Dealric

Drogi Dealricu, zanim zaczniesz porównywać Rogue do Cable, Deadpool czy Shadowcat poczytaj komiksy a nie wzoruj sie na filmach, zgodzę sie z deamon82 bo sam czytałem rożne rankingi i Rogue plasuje sie według żeńskich postaci MARVELA na 5,2,4,9 i ogólnie damsko -męski ma miejsce 19

ocenił(a) film na 10
Totemus

Poza tym nie napisałem ze Rogue jest żeńska ikona Marvela tylko prawie ma DRUGIE miejsce i to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem, w Wielkiej Kolekcji Komiksów Marvela, Rogue jest wydana jako numer 33 a w Stanach jako 22 , Emma Frost ma nr 45 a Shadowcat nr 47 Cable i Deadpool nie zostali nawet wysłani do polski

ocenił(a) film na 9
Totemus

Lepiej Ty poczytaj komiksy i mi powiedz jak wzorując się filmami wymienił bym Deadpoola czy Cable'a...

ocenił(a) film na 10
Dealric

Bo Deadpool był w Wolveriene Geneza ,ty ,,znawco komiksów,, a poza tym chyba już wiele razy wykazałem ze czytam komiksy a jeśli zaprzeczysz wyzwij mnie na pojedynek o komiksach bez internetu

ocenił(a) film na 9
Totemus

Nie, Deadpoola nie było w Genezie. Było mierne coś co miało go udawać, a w praktyce nie miało z nim prawie nic wspólnego ty "znawco komiksów".

Wyzwij mnie na pojedynek? Co ty 10 lat masz?:D

ocenił(a) film na 10
Dealric

Chyba ty , wpisz se i zobacz kogo gra Ryan Reynolds, poza tym nie kłóćmy bo to nie jest strona do hejtowania tylko o filmach ;)

Totemus

Ja zgadzam się z autorem tematu. Rogue moim zdaniem jest świetnym materiałem na super film. Jej kryminalna przeszłość, moce które są jednocześnie niezwykłym darem, ale i ogromnym przekleństwem. Może kiedyś coś powstanie, o ile oczywiście, zmienią charakter tej postaci, bo biedna dziewczynka, która nigdy nie potrafi sobie z niczym poradzić to nie dobry pomysł na film.

ocenił(a) film na 9
Totemus

"Było mierne coś co miało go udawać, a w praktyce nie miało z nim prawie nic wspólnego "

Cytując mój powyższy post. Nazwanie postaci Wade'em Wilsonem nie uczyni z postaci ani Deadpoola ani Wilsona.

ocenił(a) film na 10
Dealric

Owszem zgadzam sie z Tobą ,bo twórcy X-Menów jak już było wspomniane robią z niej biedna dziewczynkę ,którą nie jest , i szkoda ze w żadnej części nie ma wspomniane ze Rogue jest adoptowaną córką Mystique ;)

Totemus

tej serii nie na pewno ale restart na pewno będzie

ocenił(a) film na 9
Dealric

Delaric , Kitty Pryde sławniejsza od Rogue naprawdę ?? Shadowcat jest fajną postacią ale powiedzmy sobie szczerze. Jeżeli ktoś nie jest wielkim fanem Marvel'a nie wie kto to Shadowcat . Co najwyżej kojarzy dziewczynkę co przenika przez ściany . Rogue kojarzy każdy nawet osoby co kojarzą Marvel'a tylko z kilku filmów albo seriali animowanych.

ocenił(a) film na 9
Ola1234567899

Dealric*

ocenił(a) film na 9
Totemus

A ogółem co do tematu to moim zdaniem Rogue powninna mieć swój własny film . Moim zdaniem mogliby użyć tego że zrobili z niej taką bidę . W tym filmie mogliby pokazać jak Rogue się zmienia w tą roztrzepaną pierwszą do walki bohaterkę za którą większość z nas przepada.
Mam nadzieję że w DOFP będzie miała więcej scen walki i że może chociarz wcisną ją do Wolverine 2...jako jedną z ważniejszych postaci.

ocenił(a) film na 7
Totemus

nie

ocenił(a) film na 10
rusek125

Krótko zwięzle i na temat ;)

ocenił(a) film na 10
Totemus

wolę jean :D jest najlepsza

ocenił(a) film na 10
Martusia333

Psylocke też by dała radę w solo filmie w klimacie wschodnim wespół w zespół z Kwannon.