X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Jak w temacie, kiedy (w sumie niepotrzebny) finałowy trailer?

ocenił(a) film na 10
doom45

dzisiaj w nocy tak pisze na twitterze

ocenił(a) film na 10
doom45

Jutro 6 rano naszego czasu.

deamon82

8pm pokazuje na oficjalnym facebooku ( taką podali 2 godziny temu) więc u nas to 2 w nocy nie ?

Molly_06

8 pm PT żeby było dokładniej

ocenił(a) film na 10
Molly_06

Miałeś lekcje geografii?
PT = Pacific Time
Wcześniej napisali że 9pm, jeśli teraz napisali że 8pm, to u nas będzie 5 rano.

doom45

Ale Singer namieszał w tym zwiastunie. Profesor chodzi, Bestia jest człowiekiem, Magneto w więzieniu a Mestique znowu z X-Menami.
No i ta przeszłość, co z teraźniejszością z X-Men 1,2 i 3 no i Wolverine.
Chociaż film i tak zapowiada się dobrze, lepiej niż Spider- man 2.

ocenił(a) film na 8
patryks83

ja myślę że chcą zrestartować całą serię.xavier przeniósł świadomość wolverina do momentu zanim jeszcze został on wypełniony adamantium i zbiera on ekipę ze znanych mu x-menów te wydarzenia dzieją się jeszcze przed first klas bo bestia jest jeszcze człowiekiem a, xavier nadal chodzi . w filmie ma być też strajker ,to pewnie napełni wolverina adamantium .poza tym tych 25 wycinkach z gazet które pokazali widać niektórych x-menów a w wycinku o kryzysie kubańskim widać magneto jak stoi na statku i kieruje pociskiem a w first class takiej sceny nie było.

adrianzlotek

Ile razy twórcy muszą mówić, że przeszłość toczy się 10 lat po First Class?
Zresztą, skąd w takim razie Eric (no bo przed First Class nie był jeszcze Magnetem) ma hełm?
Skąd Charles znałby Erica?
Widać również, że przeszłość toczy się w latach 70 ubiegłego stulecia, a nie w latach 60 jak First Class.
Charles czasem chodzi, a czasem jeździ na wózku - jak w komiksach.
Bestia mógł wynaleźć nowe antidotum na jego mutacje.
Zresztą, nie ma co gdybać, gdy za miesiąc film ;)

adrianzlotek

Nie wiem skąd to wywnioskowałeś. Wszystko wygląda jak w latach 70s. Widać, że wszyscy się znają.

patryks83

Akcja w latach 70 dzieje się 10 lat po first class gdzie Xavier założył szkołę ale nie wyszło mu to do końca jak by chciał (zapewne przez boje z magnetem) więc to olał, Beast opracuje sobie serum które będzie działało na zasadzie że będzie on wyglądał jak człowiek a dopiero jak się wkurzy to zamieni się w niebieskiego, z czasem serum przestanie działać i w końcu stanie się już całkiem "bestią" (X 3 ), natomiast profesor chodzi również dzięki beastowi do czasu aż się zestarzeje...

ocenił(a) film na 8
doom45

a jak myślisz akcja będzie się działa na przemian raz w przeszłości raz w przyszłości czy tylko na początku w przyszłości a dalej w latach 70.no i ciekawi mnie do którego momentu profesor x przeniesie wolverina .

adrianzlotek

Ma być na przemian, w przyszłośći reszta będzie broniła ciała Logana gdy ten będzie działał w latach 70.

ocenił(a) film na 8
doom45

widzę że jesteś świetnie poinformowany