Mam dzisiaj się wybrać na jakiś film do kina, zastanawiam się nad :"X-men: Przeszłość, która nadejdzie", "Sąsiedzi", "Czarownica", . Co wybrać? Co polecacie?
jeśli widziałaś X-menów, a nie masz ochoty na kolejne nieco przesłodzone dzieło Disney'a to zdecydowanie polecam "Days of future past" Tylko koniecznie napisy! Dubbing to strata czasu i pieniędzy (oczywiście z całym szacunkiem dla naprawdę dobrych aktorów, którzy użyczają głosu postaciom)
a ja byłam na dubbingu i jestem zadowolona,przy 3D i tak oczy mnie bolą a jakbym miała jeszcze czytać to już całkiem bym oślepła,ponadto wolę się skupić na akcji niż czytaniu ,dlatego ja nie mam nic do dubbingu jeśli jest dobry a film oczywiście polecam fanom
idz póki nie ma dubbingu,dodam że w kinie liczą się efekty specjalne a tu ich nie brakuje,polecam
Nie idź na x-menów, jeżeli nie oglądałeś poprzednich części. Wybierz się na Czarownicę, ale pamiętaj też, że to robił Disney i to jest na podstawie bajki/baśni, więc mroku tam za dużo nie będzie.
Oglądałam wszystkie części. : )
Wybrałam "Sąsiadów", bo najbardziej odpowiadała mi godzina. Film nawet fajny, mi osobiście się podobał. Były momenty, w których dało się pośmiać. xD
Następnym razem chyba wybiorę się a x-menów. : )