poda mi ktoś jaka była scena po napisach bo wyszedłem zaraz kiedy zaczęły się napisy :P
dobrze wkleiłeś ;D tylko samo /watch?v=XnjdJA_szrM trzeba wkleić do youtube.com ;P
nie. może jako jakieś wspomnienia ale Apocalypse we "współczesności" wygląda inaczej
potwierdzono zmianę aktora, poza tym będziemy mieli dorosłego Apocalypse'a w kolejnym filmie, tak jak powiedział bartex240, ewentualnie jako flashbacki
Jak tylko zobaczyłem te cztery postaci na koniach w tle to przyszło mi do głowy tylko jedno skojarzenie: Czterej Jeźdźcy Apokalipsy. Też tak mieliście?
pierwsi jeźdźcy ;) obstawiam że w latach 80 dostaniemy nowych jeźdźców ;) stawiałbym na powrót Angela ;) ktoś pokusi się o wystrzelanie pozostałych 3?
A ja nie stawiałbym na Angela, bo będzie za młody w tym czasie.
Już nawet pomijając fakt, że dostepni będą dwaj inni mutanci którzy odgrywali Śmierć.
Także:
Strzelałbym w Inka jako pestilence (bo moc pasuje), Gambit/Wolverine jako Death (bo komiks) iii dwóch nieokreślonych ktosiów. Może Apocalypse wskrzesi kogoś z martwej ekipy, może pojawią się jacyś nowi mutanci.