X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

poda mi ktoś jaka była scena po napisach bo wyszedłem zaraz kiedy zaczęły się napisy :P

bartex240

W starożytnym Egipcie była scena jak Apocalypse budował piramidę za pomocą swojej mocy

ocenił(a) film na 7
bartex240

http://m.youtube.com/?#/watch?v=XnjdJA_szrM

adas_tcz_filmweb

strona startowa się otwiera tylko :)

ocenił(a) film na 7
wort801

Gówniane YT z telefonu :/

ocenił(a) film na 8
adas_tcz_filmweb

dobrze wkleiłeś ;D tylko samo /watch?v=XnjdJA_szrM trzeba wkleić do youtube.com ;P

bartex240

http://www.youtube.com/watch?v=XnjdJA_szrM

ocenił(a) film na 10
wort801

Ten Apocalypse to aktor który nim będzie w filmie ?

ocenił(a) film na 8
Totemus

nie. może jako jakieś wspomnienia ale Apocalypse we "współczesności" wygląda inaczej

ocenił(a) film na 10
bartex240

Wiem, że wygląda inaczej ;)

ocenił(a) film na 8
Totemus

potwierdzono zmianę aktora, poza tym będziemy mieli dorosłego Apocalypse'a w kolejnym filmie, tak jak powiedział bartex240, ewentualnie jako flashbacki

ocenił(a) film na 8
MaciekR94

Jak tylko zobaczyłem te cztery postaci na koniach w tle to przyszło mi do głowy tylko jedno skojarzenie: Czterej Jeźdźcy Apokalipsy. Też tak mieliście?

ocenił(a) film na 8
akordeon

też ;)

ocenił(a) film na 8
akordeon

pierwsi jeźdźcy ;) obstawiam że w latach 80 dostaniemy nowych jeźdźców ;) stawiałbym na powrót Angela ;) ktoś pokusi się o wystrzelanie pozostałych 3?

ocenił(a) film na 9
MaciekR94

A ja nie stawiałbym na Angela, bo będzie za młody w tym czasie.
Już nawet pomijając fakt, że dostepni będą dwaj inni mutanci którzy odgrywali Śmierć.
Także:
Strzelałbym w Inka jako pestilence (bo moc pasuje), Gambit/Wolverine jako Death (bo komiks) iii dwóch nieokreślonych ktosiów. Może Apocalypse wskrzesi kogoś z martwej ekipy, może pojawią się jacyś nowi mutanci.

ocenił(a) film na 8
Dealric

cóż fakt, argument z wiekiem mnie przekonał :D o tym nie pomyślałem, wziąłem pod uwagę tylko wzmiankę Kinberga o Angelu w X-Men:Apocalypse