Niestety ta częśc x-menów nie trzyma się kupy. Wiele niesamowitych scen ale co z tego jak widz nie
wie o co w tym wszystkim chodzi. Oglądając film człowiek chce się zrelaksować i doznać rozmaitych
emocji, w tym przypadku cały film trzeba główkować o co w tym wszystkim chodzi- jeden wielki syf,
jedna wielka plątanina ,alles zusammen . Swoją wysoką ocenę film zawdzięcza wszystkich widzom,
którzy myślą że właśnie obcowali z czymś wyższym, uważają się za elitę która trochę rozgryzła co
twórcy filmu mieli na myśli. Film niby arcydzieło ale dziesiątki tematów "O co w tym kurczę chodzi ?"
Jak ktoś to ładnie ujął - wielki bigos .
W którym miejscu tu nie wiadomo o co chodzi? Fabuła była raczej prosta, nic skomplikowanego. Nie przypominam abym musiał zastanawiać się w jakimkolwiek momencie o co chodzi.
Ale nad tym filmem wcale nie trzeba główkować.
Nigdy nie wnikałem w całe to universum ani nie jestem fanem komiksów.
To naprawdę prosty film, a jeśli masz problem ze zrozumieniem to może jest to tylko twój problem...
Jak widać nawet prosty film jest zbyt trudny do zrozumienia dla wielu osób ;)
Czyzby płacz wynikający z tego, że inni zrozumieli, a ty nie? Te dziesiątki tematów o co chodzi zawsze zawierają te same elementy. Elementy które w filmie są wyjasnione i świadczą o tym, żę ludzie nie oglądają uważnie.
Może powiesz, czego nie rozumiesz, to ci, którzy zrozumieli spróbują Ci wyjaśnić. Ja na tym filmie zrelaksowałam się i doznałam rozmaitych emocji. I wydawało mi się, że fabuła jest stosunkowo prosta.