X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Niestety ta częśc x-menów nie trzyma się kupy. Wiele niesamowitych scen ale co z tego jak widz nie
wie o co w tym wszystkim chodzi. Oglądając film człowiek chce się zrelaksować i doznać rozmaitych
emocji, w tym przypadku cały film trzeba główkować o co w tym wszystkim chodzi- jeden wielki syf,
jedna wielka plątanina ,alles zusammen . Swoją wysoką ocenę film zawdzięcza wszystkich widzom,
którzy myślą że właśnie obcowali z czymś wyższym, uważają się za elitę która trochę rozgryzła co
twórcy filmu mieli na myśli. Film niby arcydzieło ale dziesiątki tematów "O co w tym kurczę chodzi ?"
Jak ktoś to ładnie ujął - wielki bigos .

Stanley927

W którym miejscu tu nie wiadomo o co chodzi? Fabuła była raczej prosta, nic skomplikowanego. Nie przypominam abym musiał zastanawiać się w jakimkolwiek momencie o co chodzi.

Stanley927

Nie wiesz o co w tym chodzi ?? fabuła jest tak prosta jak budowa cepa

wort801

ja też nie rozumiem jak można nie wiedzieć o co tam chodzi...

Ally84

Niektórych trzeba trzymać ze rękę żeby coś zrozumieli (narrator by im się przydał :) )

wort801

dokładnie;)

ocenił(a) film na 7
Stanley927

Ale nad tym filmem wcale nie trzeba główkować.
Nigdy nie wnikałem w całe to universum ani nie jestem fanem komiksów.

To naprawdę prosty film, a jeśli masz problem ze zrozumieniem to może jest to tylko twój problem...

ocenił(a) film na 10
Stanley927

Myślenie boli jak widzę

ocenił(a) film na 9
Stanley927

Jak widać nawet prosty film jest zbyt trudny do zrozumienia dla wielu osób ;)

Czyzby płacz wynikający z tego, że inni zrozumieli, a ty nie? Te dziesiątki tematów o co chodzi zawsze zawierają te same elementy. Elementy które w filmie są wyjasnione i świadczą o tym, żę ludzie nie oglądają uważnie.

Dealric

Az strach się bać czy by coś zrozumieli z klasyki kina powrót do przyszłości :)

ocenił(a) film na 10
Stanley927

Może powiesz, czego nie rozumiesz, to ci, którzy zrozumieli spróbują Ci wyjaśnić. Ja na tym filmie zrelaksowałam się i doznałam rozmaitych emocji. I wydawało mi się, że fabuła jest stosunkowo prosta.

ocenił(a) film na 10
Stanley927

Nie lubisz filmów przy ktorych trzeba myśleć nie? :)