1 Miasto w ruinach wygląda przepięknie zgaduje że strażnicy najpierw zajmą się mutantami a
potem ludźmi jak w komiksie
2 Kostiumy i charakteryzacja postaci wyglądają niesamowicie
3 Scena na której widać skaczącego robota na Storm najprawdopodobniej strom w tej scenie
zginie ale tę wydarzenia i tak zostaną skasowane przez zmianę wydarzeń z przeszłości
4 Scena na której widać armie strażników latających na niebie wygląda niesamowicie coś z
połączenia z matrixsa z gwiezdnymi wojnami
5 Efekty specjalne wyglądają na dopracowane
6 ciekawych nowych mutantów wybrali do tego filmu np Blink , Sunspot
7 nowy wygląd Mystique bardzo mi się podoba :)
8 Magneto zarówno stary i jak młody daje niezwykły pokaż mocy :)
9 Sam wygład strażników mi odpowiada :) tak samo jak te nowe umiejętności przejmowania
mocy od mutantów :)
10 I jeszcze Ice-man w końcu wykosztuje moc jak należy :)
Nie mogę już się doczekać tego filmu od lat jestem fanem x-menów i na to wygląda że to będzie
najlepszy film z serii :)
Ile można narzekać na nowego Quicksilvera? Przecież właśnie o to chodziło, żeby nie był odpicowanym lalusiem, tylko musi być charyzmatyczny, a tego Petersowi nie można odmówić ; ) strój jak na lata 80 pasuje jak ulał. Czyżbym był jedyną osobą, której bardziej podoba się Quicksilver z DoFP niż ten z AoU? Zresztą poczekajmy co zaprezentują obaj aktorzy i wtedy będziemy mogli porównywać. W maju sprawdzimy Evana, a za rok zobaczymy co zagrał Aaron
zgadzam się ze wszystkimi 10 punktami po obejrzeniu tych zwiastunów mówię jeszcze 1 zwiastun dać w transformers 4
aha w przyszłości wysyłają logana do przeszłości żeby uratował traska żeby ten zniszczył sentinele ale być może 1 się buntuje
Maczam palce w wielu fandomach :D ale z komentowaniem jest u mnie słabo, można mnie nazwać taką 'obserwatorką z daleka' :)
I ten klimat! Od pierwszych sekund kojarzy mi sie z Matrixem (mam na mysli prawdziwy swiat, ten poza systemem matrix. A calosc prezentuje sie genialnie :) Na nerwy dziala mi tylko moda lat 70-tych, ktorej, jak widze holduje Xavier patrzac na te dzwony i koszule w kwiatki.
No i Mystiq wreszcie przypomina Mystiq z pierwszych czesci, a nie te z First Class. Podoba mi sie!
Bo się zmieniła. Ta z First Class również trzyma się fabuły. Magneto wpłynął na jej osobowość.
Widze jej zmiane w zachowaniu, ale chodzilo mi o wyglad. Teraz Lawrence pasuje do tej postaci (choc do Rebecci jej daleko), a nie tak jak w First Class - jej wyglad nie byl zbyt... fajny? Po prostu roznica miedzy mlodsza a starsza wersja Mystiq byla ogromna.
Tak, wiem. Co nie zmienia faktu, ze razi mnie to w oczy ;) Za to Magneto wyglada rewelacyjnie :)
Kostium, helm, kapelusz, plaszcz, sweter, dres - Magneto w wykonaniu Fassbendera we wszystkim bedzie wygladal jak model prosto z wybiegu :)
McKellena wole jako Gandalfa, ale to prawda, ze jego Magneto tez jest niezle zagrana postacia. Ale jednak Fassbender tchnal nowego ducha w te postac. Po First Class nagle zaczynasz mu niemal wspolczuc i zastanawiac, czy da sie te postac jakos uratowac, choc i tak znamy jego dalsze losy. Duza zasluga w tym zarowno samego aktora jak i dobrego scenariusza. :)
Wydaje mi się, że zginie także starszy Magneto (scena, w której mówi, że zmarnowali czas na walkę ze sobą).
A to akurat ciekawy kocept ;) Uratowanie magneto byloby dodatkowa motywacja dla Wolverine'a (zakladajac, ze mimo przepasci, jaka ich dzieli, mutanci beda chcieli zjednoczyc moce, by sie uratowac), by zmienic przeszlosc.
Wg mnie ta analiza to banał. Trailer jest znacznie słabszy od poprzedniego. Nieco się zawiodłem, przez co mam obawy do samego filmu...
Wg mnie poprzedni trailer był ciekawszy i lepiej zmontowany wizualnie oraz muzycznie.