X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

-szkoła dla mutantów została zamknięta w przeszłości albo została zniszczona w przyszłości
-Wolverine bardzo uprzejmy był dla bestii :)
- Więżenie magneto wygląda imponująco jak na tamte czasy :)
-Powitanie profesora z magneto bezcenne :)
- a sam film zapowiada się coraz lepiej :) chyba to będzie najlepszy film tego roku :)
według mnie :) Ja na czarownice ,Spider-mana i na hobbita jeszcze czekam :)

wort801

Może nie najlepszy, ale najlepszy comicbookmovie roku.

ocenił(a) film na 10
hr_dooku

Spokojnie, poczekajmy do The Amazing Spider-Man 2 i Guardians of the Galaxy :)

Himiteshu

Za SpiderManem nie przepadam a Guardians za wesoło się zapowiadają.

ocenił(a) film na 10
hr_dooku

Serio? ;/

ocenił(a) film na 10
wort801

Ja na Hobbita tak srednio po tym co zrobili z druga częścią ;/ Ale Spidey oczywiscie

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

A co zrobili ?? Bo wydawalo mi sie ze film byl swieytny , tylko prosze nie wciskaj mi ze film sie nie trzymal ksiazki (Hobbit bajka ala poczytaj mi mamo)bo pusze pawia

ocenił(a) film na 10
Sabcio1234

Nie, chodzi mi o efekty, grę aktorów, zniknęła ta bajkowosc i magiczosc z pierwszej czesci plus glupie niepotrzebne motywy jak miłostki i takie tam, jedynie koncowka trzymala poziom bo byla dosc mroczna no i Smaug

wort801

A ktoś mi powiem czemu Xavier w przesłości chodzi? Bo w X-menach pierwszej klasie na końcu wylądował na wózku.

ocenił(a) film na 10
Redgard

Będziesz mieć wyjaśnione w filmie.

ocenił(a) film na 8
Redgard

możliwe że odzyskał czucie w nogach, w X3 i w Genezie Wolverine mamy pokazanego starszego Xaviera który utrzymuje się na nogach...

eminem_filmaniak

No masz racje tak było

ocenił(a) film na 9
Redgard

podobno,choc nie wiem na 100% prof. Xavier po tym jak został postrzelony w X-man Ostatni Bastylion co jakiś czas tracił i niespodziewanie odzyskiwał władzę w nogach, aż w końcu niestety już na stałe zaprzyjaźnił się z wózkiem. :(

ocenił(a) film na 9
the_peggybrown

o jezu, chciałam powiedzieć postrzelony w X-men Pierwsza klasa. tfu tfu tfu, wybaczcie :)

ocenił(a) film na 8
the_peggybrown

Pewnie masz racje, na 3 zwiastunie jest scena w której młody Profesor wali Magneto w twarz po czym prawie wywala się na ziemie, więc można wywnioskować że jego nogi mają z wloty i upadki (że tak powiem).

eminem_filmaniak

Dziękować dobrzy ludzie. ;)

ocenił(a) film na 7
wort801

Zgadzam się :) zapowiada się rewelacyjne, więc rzeczywiście może zostać jednym z najlepszych filmów roku.

mg2212

Dzięki za wpisz :) już nie mogę się doczekać filmu od ponad 17 lat jestem fanem serii x-men :) :)

ocenił(a) film na 7
wort801

Można powiedzieć, że ja od 14 :) Bardzo mnie ciekawi jak to możliwe, że Xavier chodzi? Przecież w Pierwszej Klasie już był na wózku.

mg2212

W komiksach czasami odzyskiwał władzę w nogach

ocenił(a) film na 7
wort801

Może jest w stanie chodzić, ale tylko przez krótki czas. To by wyjaśniało, dlaczego w niektórych ujęciach jest na wózku, a w innych chodzi.

mg2212

Bardzo możliwe że tak

ocenił(a) film na 9
wort801

Trochę mi szkoda, bo bardzo mi się podobało, jak chodził :(

Swoją drogą czy nie jest tak, że ta część ma zmienić niektóre rzeczy z trylogii? Singer mówił coś o prostowaniu Ostatniego Bastionu, prawda?

Rachel3

Tak prawda masz racje Rachel3 tak mówił zobaczymy co to zmieni sam jestem tego ciekawy

ocenił(a) film na 7
wort801

A scena powitania między profesorem a magneto jest rewelacyjna, przewijam zwiastun, żeby tylko ją obejrzeć siede razy pod rząd xD

ocenił(a) film na 10
mg2212

Ja tak samo :) zapowiada się świetny film :)

mg2212

No :) chce ją w całości obejrzeć :)

ocenił(a) film na 7
wort801

Ja oglądne tylko dal Jennifer

=========================
http://youtu.be/Nm1LLpds9JA

tragta

Ok spoko :) :)