Bez ikry, nie trzyma w napięciu, przeciętny. Z reszta nie gustuje w tej serii, ale obejrzałem wszystkie
częsci i ten film jest po prostu słaby.
Fabuła. Zbyt namieszane, bez ładu i składu..wyszło na to, że mutanci giną a tu nagle się odrodzili..nowa szkoła itd..w ogóle nie trzyma się kupy. Dla mnie nuda. Wolverine zdecydowanie bardziej mi sie podobał. W tym początek obiecujący i końcówka z efektami..a reszta kupa.
No wybacz ,ale jak ktos daje za ta kaszanke, ktora nie wciaga 10 pkt to nie mamy o czym gadac
Ale powiedz co tutaj się nie trzyma kupy? Mutanci ginęli owszem ale w czasach "teraźniejszości" filmowej. Wolwerine poprzez zatrzymanie raven zmienił tor przyszłości, a co za tym idzie nie pojawiły się strażnicy którzy mogli zabić mutantów. Wiem że jest to trochę pokręcone ale to jest science-fiction więc nie może być realne.Najmniej realne jest to co stało eis z wolwerine po zatonięciu.
Raven zostala powstrzymana z tym ze task przezyl i mial jej dna i wygladalo w efekcie ze mutanci zostana zniszczeni po czym nagle wylawiaja wilka, budzi sie w jakies innej rzeczywistosci..normalnie farsa
Niektórym trzeba wszystko wyjaśnić ponieważ sami się nie domyślą gdzie w tym filmie niejasności ??? cytat że mutanci giną a tu nagle się odrodzili i w ogóle nie trzyma się kupy. ktoś że zrozumieniem nie oglądał filmu niestety .
To co piszesz jasno pokazuje, że problem jestn ie z fabułą. A z twoją inteligencją ;)
Jesli ktos za ten badziew daje 9 to ja nie wnikam kwestia gustu ale jesli do faceta w wieku powyzej 40 po 2 fakult. zapodajesz tekst o inteligencji to masz IQ zaby i tylko wspolczuc ze tak ci juz zostanie.
Widzę w czuły punkt uderzyłem
A "fakultetami" czy wiekiem się za bardzo nie podniecaj. Każdy może to napisać jakiej nie posiada wiedzy, a 40-latek wciąż może być niezbyt inteligentny (co nawiasem mówiąc udowadniasz post za postem ;)
tak przy okazji: ktoś kto w najwyżej ocenionych ma prościutkie kino skierowane do 14-15 latków śmie komentować czyjś gust? Ta hipokryzja.
to jest science-fiction człowieku, jeżeli teorie podróży w czasie są dla Ciebie za trudne do ogarnięcia to już tylko twój problem (przy czym nie ma się czym chwalić bo nawet mój 12 letni bratanek doskonale się w tym połapał)
Jaki ty masz iloraz inteligencji żeby nie rozumieć konsekwencji zabawy czasem??
Fanom 10 letnim to się podoba, bo kupa mutantów z różnymi właściwościami a to ogniem zieja, a to mrozem itp. Fajerwerki a fabuła bez ładu i składu. Z reszta fajerwerki dość mizerne i nudne. Latający stadion no nie..wykopany bunkier no nie..ten film to jedna wielka komedia. Zdecydowanie nie jestem fanem xmenów. Widocznie za stary jestem zeby sie tym podniecac.
Nie musisz czytac tego watku. Kazdy ma prawo do swojego zdania. Idz ukladaj klocki lego.
hmm ja mam 34 lata na Komiksach sie wychowalem zaczynajac od Tytusa na Mandze konczac, nie rozumiem fenomenu dzisiejszych nastolatkow , ktorzy zamiast pasji czy zainteresowan, wszystko czym sie zajmuja to przelewanie jadu i frustracji na kazdym mozliwym Forum.Smutne musi byc zycie takiego czlowieka ktorego jedyna radoscia jest uprzykszanie zycia innym.Sa na swiecie podobne organizmy, potocznie nazywa sie je pasozyty.
Nie zgodzę się, piszesz tak jakbyś był za inteligentny na ten film, a wszystkie komentarze pokazują, że jesteś raczej po prostu za głupi. Przykro mi
W sumie to nie namieszane i wszystko jest przez caly film wyjasniane przeciez. Chyba ze nie uwazales
Nie podoba mi sie takie wyjasnienie, gdzie co chwila wątek się urywa i skaczą w czasie.
Dziecko ma dwa fakultety i wie co sie dzieje. SF uwielbiam, ale nie taka dziecinade. Lubie obcego, gatunek, 5 element, coś- nowa i stara wersje, predatora, terminatora i wiele innych , ale xmen seria to poziom spidermana czyli dla dzieci do lat 12.
Dziecko twierdzi, że ma dwa fakultety i nie potrafi sklecić poprawnego zdania. Powiedz: ty masz dwa fakultety, czy dwa fakulteta, jak to się kiedyś mi odgrażała jedna baba na targu :P?
Rozumiem, że można czytać bez zrozumienia, ale oglądać? Świat nie przestanie mnie zaskakiwać :P.
Ja jestem wręcz przewinego zdania. Dość ciekawie zrobiony.
Jak na razie tylko jedno ale: młody Xavier mógł zmusić Traska do zniszczenia wszystkich materiałów gdyby tylko chciał zamiast szukać Reven i ją przekonywać do odejścia od pomysłu zabicia Traska.
a może tak wyjaśnisz co jest powodem tego najgorsze to nic nie wnoszące filmy z serii x men to
X men geneza Wolverin
Wolverin 2013
bo nic nie wnoszą do kolejnych części
Geneza jest spin-offem, nie jest powiązany z serią X-men. A Wolverine nie był taki zły, trochę przegadany. Ostatni bastion był znacznie gorszy
hej wiedzma to twoje multikonto w dechę
http://www.filmweb.pl/user/kungunda_szybka
i poszło już do moderacji ach ty nieznośna osóbko
Lecz nie zmienia to faktu że Fox stara się za wszelką cenę odciąć Genezę od reszty X-menów.
Geneza w zadnym razie niepowinna sie wpisywac do kanonu serii X Men bo byl to poprostu film tak słaby że juz gorzej sie tego zrobic nie dało, origin Logana został tam kompletnie spłycony. teraz gdy po DOFP linia czasowa sie zmieniła a Wolverine z utraconą świadomością został wyłowiony z rzeki nadarza sie idealna okazja by naprawic również liczne głupoty z Genezy i zrobic trzeci film o Loganie pod tytułem Weapon X, i to najlepiej zrobiony przez Singera który udzwignąłby temat wszczepiania adamandium jak nalezy i własnie tym sposobem powinno byc wyjasnione co działo sie dalej z Loganem
Nie powinna i się nie wpisuje ;) Na szczęście.
Prawdziwego Weapon X raczej nie mamy szans otrzymać i jest mało prawdopdoobne by pójść w tą stronę. Kolejny film o Wolverinie to będzie raczej coś nowego.