Spotkanie u producenta filmów X men.
Szef: "Drodzy scenarzyści weźcie trochę z Terminatora, takiego małego Milesa Dysona, może tego aktora
z gry o tron ? Motyw podróży w czasię , dorzućcie jeszcze elementy prison break movie i tradycyjnie damy
Wolverina jako najważniejszego, bo on się dobrze sprzedaje. I na koniec takie fajne Happy Ending żeby
było.
Myślę ,że wyjdzie coś fajnego."
Nie wyszło. Kotlety ciepłe ,ale z zamrażarki.
Film nie wywołuje emocji, nawet Wolverine jakiś taki spięty, pomijając to ,że scenarzyści zabili kilka razy
już tych samych bohaterów w serii (wiem,że to jest LOGICZNIE wytłumaczone), po świetnym First Class
mamy spadek do poziomu przedszkola. I to nudny.
Nie rozumiem po co ludzie pisza takie bzdury o filmach superhero skoro WIADOMO ze bazuja ( luzniej lub mniej ) na JUZ powstalym scenerariuszu, po prostu nie rozumiem ;/
Nie mają pojęcia co oglądają .Najlepiej zaatakować jakiś film o skopiowanie fabuły .A sam SzalonyHeniek zaliczył wpadkę że hej . Marvel powinien wytoczyć proces twórcą terminatora o skopiowanie fabuły żeby ich przeprosili na łamach czasopism może tedy ludzie zrozumieją że x-meni mają oryginalną fabułę nie będę pisać głupot .
Weź ty się jebnij człowieku w ten swój pusty łeb jak nie lubisz x-menów to nie oglądaj !!! A później piszesz jaki to dziadowy film !!!! Jesteś zwykłym pseudo komentatorem któremu się nic nie podoba !!! Lepiej się nie udzielaj bo tylko irytujesz ludzi
Wiec Motyw podróży w czasie , roboty które zniszczyły świat itp były już wcześniej w x-menach niż w terminatorze twój argument jest nie trafiony .
Masz rację , mój argument się nie liczy, liczy się to ,że filmy science-fiction są coraz mniej oryginalne i coraz bardziej powtarzają motywy i to jest nudne.
Dawno nie widziałem dobrego sci fi , dlatego tak liczyłem na DOFTP, po świetnym First Class.
Wiesz że to jest na podstawie jednego z najstarszych komiksów X-men a nie wymyslone teraz nie?