X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie jest według mnie najlepszą częścią z całej serii x-men
Plusy
-Doskonała Gra aktorka
Michael Fassbender, Hugh Jackman, Jennifer Lawrence,Evan Peters,Patrick Stewart,Ian
McKellen i innych
-Efekty specjalne na wysokim poziomie ten numer że stadionem mi się podobał i Quicksilver co
robił w więżenie :)
-Fabuła doskonale łączy wszystkie części x-menów dopracowana maksymalnie jak tylko się da
Miłośników dobrego kina polecam ten film
Bingbing Fan plus za jej charakteryzację
Film dostaję ode mnie 10

wort801

komercja komercja komercja

Man_of_Steel

ocena filmu tylko nie komercja

wort801

ale ocena 10 filmy komercyjnego to przesada

Man_of_Steel

Mi się film podobał taki mam gust no sorry

wort801

opłaca sie isc na to do kina?

Man_of_Steel

Ja polecam tylko wiem że każdy ma inny gust

wort801

masz gust dziecka upośledzonego chyba bo jak można dać 1 Dziecku Rosemary i filmie Zabić drozda też 1, gimbaza?

Man_of_Steel

Czy ja cie obrażam ??? jestem z rocznika 90 wiec dzieckiem nie jestem a te filmy mi się nie podobały i tyle.

Man_of_Steel

nie rozumiem oceny 1 jak tamte filmy mają średnią 8

Man_of_Steel

Że mają taką średnią to nie znaczy że muszą się podobać każdemu ludzi czy w nie wiedzie że każdy ma inny gust

ocenił(a) film na 6
wort801

Po prostu nie wszystko warto tak zdecydowanie oceniać, bo 1 to produkt, którego powinno się unikać, a zawsze można docenić zdjęcia, klimat, aktorstwo. Ja właśnie wróciłem z kina z tej części x-men i nie jest niestety do końca zadowolony, szczególnie z fabuły, ale miło było obejrzeć znajome twarze i poczuć klimat pierwszej części serii. Daleki byłbym jednak od tak krytycznej oceny, zależnej w sporej mierze od sentymentu, nastroju, podejścia.

Man_of_Steel

Man_of_Steel tak samo nie rozumiem twojej oceny pokemonów które oceniłeś na ocenę 7 czy z tego powodu też cie mam obrażać ????

ocenił(a) film na 5
wort801

A może Pokemony to jego ulubione anime i może wiążą się z tym miłe wspomnienia z dzieciństwa?

Bartonson12

Dałem taki przykład

Man_of_Steel

Nie zagalopowuj się. Swoje osądy mogłeś zostawić dla siebie.

Man_of_Steel

Znam nastolatków, którzy uwielbiają "Dziecko Rosemary" czy "Dwunastu gniewnych ludzi", więc nie wyzywaj ludzi od "gimbusów", bo dali tym filmom 1. Poza tym nawet jeżeli jest młody, to ma czas, aby dorosnąć i docenić te filmy. Ja, gdy pierwszy raz widziałem "Czas apokalipsy" nie byłem specjalnie zachwycony, a teraz...film petarda!!!

ocenił(a) film na 9
Man_of_Steel

Prawie każde kino jest komercyjne?
Już nie pomnę, że sam dałeś Lotrowi 10, więc albo jest to czysta hipokryzja albo ślepota ;)

Filmy ocenia się w odpowiedniej kategorii. Nie ma sensu przyrównywać różnych gatunków i typów kina, bo to tylko mija się z celem.

Za to widzę jak po raz kolejny dyskusję sprowadzasz do najprymitywniejszego poziomu czyli grzebania w czyichś ocenach byle się do czego przyczepić. W takich przypadkach tylko udowadniasz swój zerowy poziom i niedojrzałość.

Dealric

Mnie jedno martwi że ostatnio nie można mieć innego gustu od kogoś innego bo zaraz obrażanie się zaczyna od dzieciaków itp widzę że niektórzy forumowicze nie akceptują gustu kogoś innego.

wort801

Na 3d dziś byłem w kinie według mnie był słaby lepiej wydać mniej i iść na 2d

wort801

LOTR w porównaniu do tego jest 100 razy lepszy, trylogia to już klasyka filmu, zobacz jakie ma średnie jeden z najlepiej ocenianych filmów

ocenił(a) film na 10
Man_of_Steel

LOTR jest dla fanów krasnoludów, elfów, komputerowych gierek itp.
Bardziej dziecinne niż DOFP, tutaj mamy poważnieszje tematy, poruszane w serii X-Men.

ocenił(a) film na 8
wort801

Chyba najlepszy film o X-Menach, jaki widziałem do tej pory. Tylko to, co wyczyniali z niektórymi postaci (np. Storm) to przesada. I za mało Kitty było.

wort801

Bardzo cieszy tak dobry film, do tej pory to dwójka była tą najlepszą, nigdy nie myślałem że mnie któraś część tak zadowoli jeszcze, od dwójki tego nie miałem, był to film którego powinni iść ścieżką i teraz na nią wróciła seria. Mam nadzieję że film osiągnie duży sukces, należy się, widać wkład i pracę, pasję i do tego szacunek dla fanów komiksów i poprzednich części :)

doom45

Jak dobrze pójdzie to apocalypse będzie jeszcze lepszy :)

ocenił(a) film na 10
wort801

W pełni popieram i zachęcam do zapoznania się z moim komentarzem