Młoda storm, Jean , Cyklophttp://www.newsarama.com/21084-new-x-men-dofp-clip-shows-off-
quicksilver-s-powers-cyclops-jean-to-return-in-apocalypse.html
Raczej, żadna nowość, bo to już wiemy od dawna, że będą nastoletnie wersje tych postaci w Apocalypse.
No i dobrze. Może im wyjdzie pierwszy raz jakiś film zbliżony sensem do komiksów. Wykluczenie z filmów Cyclopsa który jest dowódcą X-Menów, to ze strony twurców totalny objaw spedalenia.
Wolverine na każdej okładce komiksu lub teamowego ujęcia jest na pierwszym planie, to nie dziwne że się na nim skupili w filmach.
Nie przepadam za Cyclopsem, ale cieszę się z powrotu Singera, który miał za złe Rattnerowi ukatrupienie Scotta. Dobrze będzie zobaczyć młodociane wersje liderów drużyny (Cyclops, Storm) w następnym filmie.
Też się ciesze, ja jestem ciekaw jak przedstawią Jean , dla mnie ta postać jest nieprzewidywalna, dlatego ją lubie. aczkolwiek czekam na motyw, w którym pokażą za równo jej potężne moce jak i dobry charakter. I storm jest też fajna:) Fajne że się nie poddają, x-men to fajna produkcja, uwielbiam od dzieciaka, ewolucja moja ulubiona bajka:)