X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Cześć wszystkim. Zauważyłem że nie ma zbyt wielu polskojęzycznych fanpage'ów na temat
superbohaterów i dlatego chciałbym zachęcić Was do zlajkowania i śledzenia mojej stronki
Planuję zamieszczać na niej newsy na temat filmów, grafiki i wszystko co jest związane z naszymi
ulubieńcami :)
https://www.facebook.com/SNIKTsuper

ocenił(a) film na 9
powerfuljedi

Nie ma bo i nikt ich nie potrzebuje. Jak ktoś się interesuje rzeczywiście to i tak musi znać angielski, a jak zna angielski to nie ma powodu by korzystac z biednych zamienników.

Wszedłem zobaczyć i zamiast interesujących rzeczy widzę informację o urodzinach nieznanej aktorki grającą drugoplanową rolę w serialu (to co jak rozumiem składamy po 2-3 razy dziennie życzenia gwiazdką, bo z tyle tego wyjdzie biorąc pod uwagę wszystkie filmy i seriale?), widzę pomyłki i to przy przepisywaniu materiałów z innego portalu... W dodatku robić błędy w króciutkich 1-2 zdanionych newsikach? Lekko wstyd.

ocenił(a) film na 9
Dealric

okej, masz racje - składanie życzeń to nie był najlepszy pomysł. a co do przepisywania informacji z innych portali - w ten sposób rozumując każda strona od kogoś przepisuje.