PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630808}

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169132
7,1 47 krytyków

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Czy on nie jest czasem synem Magneto? Jeśli tak, to mamy małą nieścisłość z filmie, bo nie możliwe aby żył w tamtym czasie. Powinien żyć w czasach teraźniejszych razem z Rudą itd. Może było jakieś wytłumaczenie, ktoś coś wie?

wolfman49

Akcja filmu dzieje się w latach 80-tych, więc Magneto jest po 40. Nie widzę przeszkód, żeby nie mógł mieć 18 letniego syna.

fistach3000

W filmie nie będzie raczej jego synem

doom45

dziwne i nielogiczne, w kazdym komiksie, grze czy kreskowce, zawsze Quicksilver byl synem Magneto. Poza tym Boze, co oni wybrali za aktora do tej roli, az rece opadaja...

Bogus Linda

Możę nielogiczne, ale koniecznie.
Zauważyłeś, że Pietro nigdy w filmie nie został nazwany mutantem? Niby oczywiste, ale nei został.

Wynika to z umowy między Marvelem a Foxem. Oni po prostu nie mogą tego powiedzieć ;0

Dealric

Wiem, czytalem o tym. Avengersi sa robieni na innej licencji niz X-meni czy jakos tak i sie tak dziwnie ugadali miedzy soba. Chociaz w filmie pada kwestia, ktora mowi ze Quicksilver jednak raczej jest synem Magneto co robi z niego mutanta.

Bogus Linda

Ale jedno i drugie to sugestie, a nie powiedzenie wprost.

Dealric

tak, wiem o co chodzi. Po prostu tworcy pokazali to w taki sposob, na jaki pozwala umowa miedzy studiami. Mniej wiecej kazdy kuma o co biega, a nie jest to powiedziane wprost, wiec umowa nie zostala naruszona.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Slodka_Lolitka13

W żadnym z filmów nie można go wprost nazwać mutantem

Slodka_Lolitka13

umowy prawne dotyczące porozumienia między Foxem a Disneyem w sprawie postaci Pietro Maximoffa aka Quicksilvera. Poszukaj sobie.

A i oczywiście podaj źródło z ktorego jasno wynika, że może być nazywany przez foxa mutantem.

fistach3000

Rozumiem, w każdym razie, w filmie na tyle raczej nie wygląda i Profesor X też nie, dlatego też myślałem, że są nieco młodsi. Zobaczymy, może będzie jakieś wyjaśnienie w filmie.

wolfman49

jest. podczas rozmowy w windzie pietro powiedzial ze jego matka kiedys znala faceta ktory potrafi panowac nad metalem. mogla miec na mysli wlasnie erica

wolfman49

Też mam pytanie odnośnie Peter'a. W której części go poznał Logan? Bo tutaj już mu mówi coś w stylu, że znał go starszego albo coś takiego.

freerider567

W żadnym filmie go nie było. Chodzi o to, że znał go gdzieś tam w przyszłości.