X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169493
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Czy on nie jest czasem synem Magneto? Jeśli tak, to mamy małą nieścisłość z filmie, bo nie możliwe aby żył w tamtym czasie. Powinien żyć w czasach teraźniejszych razem z Rudą itd. Może było jakieś wytłumaczenie, ktoś coś wie?

ocenił(a) film na 9
wolfman49

Akcja filmu dzieje się w latach 80-tych, więc Magneto jest po 40. Nie widzę przeszkód, żeby nie mógł mieć 18 letniego syna.

fistach3000

W filmie nie będzie raczej jego synem

ocenił(a) film na 7
doom45

dziwne i nielogiczne, w kazdym komiksie, grze czy kreskowce, zawsze Quicksilver byl synem Magneto. Poza tym Boze, co oni wybrali za aktora do tej roli, az rece opadaja...

ocenił(a) film na 9
Bogus Linda

Możę nielogiczne, ale koniecznie.
Zauważyłeś, że Pietro nigdy w filmie nie został nazwany mutantem? Niby oczywiste, ale nei został.

Wynika to z umowy między Marvelem a Foxem. Oni po prostu nie mogą tego powiedzieć ;0

ocenił(a) film na 7
Dealric

Wiem, czytalem o tym. Avengersi sa robieni na innej licencji niz X-meni czy jakos tak i sie tak dziwnie ugadali miedzy soba. Chociaz w filmie pada kwestia, ktora mowi ze Quicksilver jednak raczej jest synem Magneto co robi z niego mutanta.

ocenił(a) film na 9
Bogus Linda

Ale jedno i drugie to sugestie, a nie powiedzenie wprost.

ocenił(a) film na 7
Dealric

tak, wiem o co chodzi. Po prostu tworcy pokazali to w taki sposob, na jaki pozwala umowa miedzy studiami. Mniej wiecej kazdy kuma o co biega, a nie jest to powiedziane wprost, wiec umowa nie zostala naruszona.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Slodka_Lolitka13

W żadnym z filmów nie można go wprost nazwać mutantem

ocenił(a) film na 9
Slodka_Lolitka13

umowy prawne dotyczące porozumienia między Foxem a Disneyem w sprawie postaci Pietro Maximoffa aka Quicksilvera. Poszukaj sobie.

A i oczywiście podaj źródło z ktorego jasno wynika, że może być nazywany przez foxa mutantem.

ocenił(a) film na 8
fistach3000

Rozumiem, w każdym razie, w filmie na tyle raczej nie wygląda i Profesor X też nie, dlatego też myślałem, że są nieco młodsi. Zobaczymy, może będzie jakieś wyjaśnienie w filmie.

wolfman49

jest. podczas rozmowy w windzie pietro powiedzial ze jego matka kiedys znala faceta ktory potrafi panowac nad metalem. mogla miec na mysli wlasnie erica

wolfman49

Też mam pytanie odnośnie Peter'a. W której części go poznał Logan? Bo tutaj już mu mówi coś w stylu, że znał go starszego albo coś takiego.

ocenił(a) film na 9
freerider567

W żadnym filmie go nie było. Chodzi o to, że znał go gdzieś tam w przyszłości.