PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630808}

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169154
7,2 52 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Nie zamierzam psuć niespodzianki fanom serii X-Men, tak więc powiem tylko chwilę, że w tym
wydaniu Quicksilver to znakomity dowód na to, że niewiele trzeba by skraść cały film!

Kto widział ten wie o czym mówię, a za samego Quicksilvera podniosłem ocenę z 7 do 8!

ocenił(a) film na 9
CezaryK

dokładnie, gość po prostu wygrał wszystko w tym filmie (no.. prawie;)). Genialna rola, genialnie zegrane, świetne!

acronym

Mam nadzieję, że zrealizują osobny film dla tej postaci, bo naprawdę ma duży potencjał fabularny.

ocenił(a) film na 9
CezaryK

Ja wręcz przeciwnie- wolałbym, żeby nadal był ozdobą serii.

ocenił(a) film na 6
CezaryK

Ta scena z przestawianiem... wszystkiego była genialna. I jeszcze ta muzyka... Prawie się popłakałam ze śmiechu :)

ocenił(a) film na 9
persymonka

jakby ktoś chciał znać tytuł utworu :)

Jim Croce - Time In A Bottle

FuZzZzzz

Chyba sobie pobiegam przy tym kawałku...

CezaryK

Przyznam się, że specjalnie poszukałem tą scenę z nim w wersji Cam, a jest on jeszcze później czy tylko tu?

CezaryK

Włosy ma siwe od bycia takim szybkim, czy nie wiadomo ?
Scena w bunkrze świetna! Wręcz odprężająca.

ocenił(a) film na 9
CezaryK

Dokładnie, najlepsza postać, która skradła ten film. Nie sądziłem, że ktoś kiedyś przerośnie Logana, a jednak sekwencja z Quicksilverem była po prostu genialna! Powinni koniecznie zrobić osobny film z Pietro.

ocenił(a) film na 9
CezaryK

Scena, w której Charles, Logan i Quicksilver uwalniają Magnetto, a Quick zdaje sobie sprawę, że Erik kontroluje metal i ten tekst: "Moja mama też znała kogoś, kto to potrafił". Rewelacyjna gra słów ;) uwielbiam Marvela za takie momenty :)

LucreziaBorgia1480

Chyba Foxa raczej.

ocenił(a) film na 9
Prokurator24

Widzę, że lubimy się czepiać :D

LucreziaBorgia1480

Heh, trafiłeś w dychę.

ocenił(a) film na 6
LucreziaBorgia1480

ale że co? czemu niby to zdanie ma jakieś większe znaczenie?

sory że się nie orientuje:D drugie pytanie to czy to nie jest gość od grania w karty z laską z cześć o wolverinie bodajże?

ocenił(a) film na 8
Farg

To zdanie ma większe znaczenie dlatego, że w komiksach Quicksilver oficjalnie jest synem Magneto, w filmie zostało to jedynie zasugerowane właśnie za pomocą tego zdania ;)

ocenił(a) film na 10
CezaryK

o tak! dawno nie było roli drugorzędnej równie dobrej co ta,scena w kuchni majstersztyk! mam nadzieję ,że jeszcze tego Pana zobaczymy