To Rouge będzie w tym filmie?Bo nie rozumiem mówili że ją wycieli a na okładce tego czasopisma
jest XD To bez sensu
Musisz do tego zakładać nowy temat, gdy masz już odpowiedź w temacie Rogue, który jest w czołówce tematów?
Fajnie bardzo jakby była jednak, choc podobno nakrecili z nia ledwo jedna scenę. Na okładce wygląda tak fajnie dojrzale i ponętnie. A nie jak emo dziewczynka z poprzednich czesci. Kolejna kobieca postac zawsze jest mile widziana, obok Storm, Mystique, Shadowcat i Blink. Tylko czemu ma biały kostium a nie zielony? W ogole powinna nosic takie wdzianko ze spandexu zielono-brązowe jak w komiksie :P
Nom doczytałam trochę i z tego co powiedział Singer w wywiadzie w Empire to oni usunęli tylko scenę w której to ona gra pierwsze skrzypce ale nie oznacza to że nie ma jej w filmie XD Więc to info z przed miesiąca było pewnie tylko po to by zagłuszyć spojlery.
Ja mam tylko nadzieję że jak ona wystąpi w filmie to na wyglądzie się nie skończy i w końcu komuś przywali i użyje swoich mocy jak powinna :)A co do kostiumu to mi się podoba pasuje jej do włosów hahah XD ale nie tak serio to ładnie jej w białym :)
Dla wszystkich zainteresowanych..
Rogue pojawia się w filmie dokładnie na 4 sekundy w ostatniej scenie. Cała jej rola została wycięta