X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

ROGUE

ocenił(a) film na 9

To Rouge będzie w tym filmie?Bo nie rozumiem mówili że ją wycieli a na okładce tego czasopisma
jest XD To bez sensu

ocenił(a) film na 10
Ola1234567899

Musisz do tego zakładać nowy temat, gdy masz już odpowiedź w temacie Rogue, który jest w czołówce tematów?

ocenił(a) film na 9
deamon82

Sorry nie ogarnęłam i robiłam to na szybko XD

ocenił(a) film na 10
Ola1234567899

Fajnie bardzo jakby była jednak, choc podobno nakrecili z nia ledwo jedna scenę. Na okładce wygląda tak fajnie dojrzale i ponętnie. A nie jak emo dziewczynka z poprzednich czesci. Kolejna kobieca postac zawsze jest mile widziana, obok Storm, Mystique, Shadowcat i Blink. Tylko czemu ma biały kostium a nie zielony? W ogole powinna nosic takie wdzianko ze spandexu zielono-brązowe jak w komiksie :P

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

1. Miała więcej niż jedną scenę.
2.To nie kostium, tylko ciuch więzienny.

ocenił(a) film na 9
deamon82

Nom doczytałam trochę i z tego co powiedział Singer w wywiadzie w Empire to oni usunęli tylko scenę w której to ona gra pierwsze skrzypce ale nie oznacza to że nie ma jej w filmie XD Więc to info z przed miesiąca było pewnie tylko po to by zagłuszyć spojlery.
Ja mam tylko nadzieję że jak ona wystąpi w filmie to na wyglądzie się nie skończy i w końcu komuś przywali i użyje swoich mocy jak powinna :)A co do kostiumu to mi się podoba pasuje jej do włosów hahah XD ale nie tak serio to ładnie jej w białym :)

Ola1234567899

Dla wszystkich zainteresowanych..
Rogue pojawia się w filmie dokładnie na 4 sekundy w ostatniej scenie. Cała jej rola została wycięta

Ola1234567899

też tego nie rozumiem może chcieli nasz porostu oszukać :)