X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Rogue

ocenił(a) film na 8

Czy postać odegrana przez Anne Paquin jest potrzebna w tej produkcji? Nie mówię tego, ze jej nie lubię, bo jest super aktorką, ale przecież w "Ostatnim Bastionie" zrezygnowała z mocy. Więc po co, czy też akcja filmu toczy się wcześniej? Nawet jak się cofają w czasie, to chyba nie otrzyma z powrotem mocy prawda? jeśli się mylę t proszę o wyjaśnienie ;-) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
theszymonfilipiak

Źródłem lekarstwa jest Leech, a on nie odbierał innym mutantom mocy na zawsze, tylko w swoim otoczeniu. Lek działa tymczasowo, po jakimś czasie moc mutantów wraca. Jeśli oglądałeś Ostatni Bastion, to chyba oglądałeś do końca -> patrz scena z Erikiem, który porusza pionkiem szachowym.
Rogue będzie potrzebna X-Men.

ocenił(a) film na 8
deamon82

A faktycznie, mój błąd. Dzięki za pomoc.

ocenił(a) film na 10
theszymonfilipiak

Film o X-menach bez Rogue, nawazniejszego członka druzyny zaraz obok Cyklopa, Storm, Betsii czy Jean? Jakos nie...

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Jest w cholerę potrzebna bo ja ją lubię :D

ocenił(a) film na 10
rei_hino17

Ja też, chyba najfajniejsza mutantka z komiksów, chociaz wlasnie z komisków i kreskówki mi się bardziej podoba za seksapil i silną wolę. W filmie zrobili z niej gówniarę która nie wie czego chce.

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Nie tyle co gówniarę a zagubioną nastolatkę która nie potrafiła sobie poradzić ze swoim "darem". Z każdą kolejną częścią dało się zauważyć że "dojrzewa" jak owoc. Umiejętnie i ciekawie wykreowana postać. Zachęcam więc do głębszych przemyśleń nad poszczególnymi bohaterami.

ocenił(a) film na 8
rei_hino17

Paquin wygląda w x-menach trochę jak moja ex, nie dam rady jej nie lubić:D

theszymonfilipiak

Osobiście mam nadzieję , ze Anna będzie w nowym filmie bardziej potrzebna ( patrz użyje swych mocy ) , zamiast być tłem ,chociażby dla Rosomaka

ocenił(a) film na 10
hut334

Dokładnie użyje ich dla Rosomaka.