X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

W necie zobaczyłam zdjęcie Pietra,który trzyma małą dziewczynkę na kolanach to może być Scarlet
Witch tylko jako dziecko ??Fajnie by było ją zobaczyć :) Tylko szkoda że jako małą dziewczynkę...;/
Bo do Avengers jeszcze trochę czasu ;//

ocenił(a) film na 10
Ola1234567899

Nie bedzie jej raczej w tym filmie, quicksilver tez nie jest spokrewniony z Ericem w tej czesci. Scarlet zobaczymy dopiero w Age of Ultron. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

To kim jest ta dziewczynka jak nie nią ??
No jak wgl będzie mogła nazywać się Scarlet Witch..-.-''

ocenił(a) film na 10
Ola1234567899

Widzisz, kinematografia rządzi się własnymi prawami...

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Bzdury pleciesz, bo Pietro będzie w tym filmie synem Magneto oraz będzie odniesienie do Scarlet Witch.
Nie będzie spokrewniony z Magneto, ale w Avengers.

ocenił(a) film na 9
deamon82

Czyli wychodzi na to że Wanda to ta mała dziewczynka..fajnie by było jakby w X-men Apocalypse była Wanda ale już jako Scarlet :)
A co do Avengers to na miejscu Marvela zrezygnowałabym z użycia tych postaci w filmie..bo FOX tak utrudnił im to że łatwiej by było już zrobić nowe postacie..bo te będą diametralnie zmienione..na necie pisało gdzieś że nawet ich pseudonimy mogą zostać zmienione..Więc nie wiem czy użycie ich w filmie się opłaca.

ocenił(a) film na 10
Ola1234567899

Moce i pseudonimy zostaną więc jest ok. Wiesz poza tym ze nie moga uzyc ani Wolverine'a ani Spider-Mana to grono tych ktorzy moga dołaczyć do Avengers sie strasznie zacieśnia a oni byli dosc wczesnie w tej grupie. Ant-Man bedzie dopiero po drugiej czesci , tak samo Dr Strange, może Black Panther wiec musieli kogos dodac. Mam nadzieje ze Falcon tez bedzie stałym członkiem drużyny Nicka

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

No mam nadzieję że zostaną.Mogliby dodać też Mrs.Marvel :)

ocenił(a) film na 10
Ola1234567899

A tak, fajnie by pasowała ale musieliby ją najpierw przedstawic gdzies, chociaz i Qucksilvera i Wandy wczesniej nie bedzie tez. Ja marzę o War Machine przede wszystkim.

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Liv Tyler jako Jessica "Spider Woman"
oraz
Terry Crews jako Luke "Power Man" Cage

To na początek. Spokojnie bez Logana i Petera sobie poradzą.

ocenił(a) film na 10
Bartes123_2

Liv Tyler superbohaterką??? Ona jakas taka za delikatna jest :P

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

ten m oj post miał więcej sensu ze zdjęciami które razem z nim zamieściłem... Ale oczywiście śmierdzący filmweb linki z sobie tylko wiadomego powodu wywalił.
Ten portal się robi coraz bardziej z dupy ;/

ocenił(a) film na 10
Bartes123_2

Betty nie była Spiderwoman, tylko Red She-Hulk ;)

ocenił(a) film na 10
deamon82

O kurde, zapomniałem n śmierć, że ona grała już betty :)
Hahahah, coraz większe się robi to uniwersum i kończą się aktorzy :)
http://www.historyguy.com/comicshistory/spider-woman-avengers.jpg

ocenił(a) film na 10
Bartes123_2

Bo w tym zdjęciu to z twarzy (tego co widać) to wykapana Ms Tylor

Ola1234567899

Ola twoja teoria może mieć sens z tą mała wandą jak się spełni twoja teoria to będzie super :0

ocenił(a) film na 10
deamon82

Yyyy jest foto gdzie stoi młody Magneto i Profesor X i Quicksilver ( ktory jak wiadomo po plakatach będzie tylko w przeszłości), więc jak on może byc jego synem skoro jest prawie w jego wieku?

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Za mało reklam oglądałeś, wiedziałbyś że prawie robi wielką różnicę, a dokładniej ponad 20 lat.
Magneto w 1973 ma 40 lat, a Quicksilver jest nastolatkiem.

ocenił(a) film na 9
deamon82

wlasnie cos mi tu nie pasuje bo przeciez quicksilver i scarlet witch byli blizniakami tak? to czemu w filmie jest duzo mlodsza od niego?:)

ocenił(a) film na 10
pyrazginerz

To nie jest jeszcze potwierdzone, że dziewczynka na zdjęciu to Scarlet Witch.

pyrazginerz

na potrzeby filmu mogą coś zmienić

ocenił(a) film na 9
wort801

Bo ja mam teraz taką kmine XD
Bo wanda ma moc zaginania rzeczywistości czy coś w tym guście xd I jeżeli dobrze pamiętam to jako dziecko nie potrafiła panować nad sobą i swoją mocą XD
A co jeśli np. Pietro umrze , i Wnada będzie myślała że to Logan go zabił bo np Mistique się w niego zamieniła czy coś i w przyszłośći będzie jeźdźcem Apocalypsa i będzie chciała zabić WolverinaXDWiem chora kmina ale chciałabym zobaczyć Wandę która łyka kłamstwa Apocalypsa i robi z rzeczywistością to co on chce XD

Ola1234567899

dobra teoria :)

ocenił(a) film na 9
wort801

Dzięki :)