Byla moze jakas scena po napisach koncowych ? Bo ja nie doczekalem a widzialem PLOTKE nastepująca:
"W scenie po napisach zobaczymy młodego Magneto (Fassbender), który uciekając przed władzami, ukrywa się w domku na odludziu. Właśnie tam jest świadkiem katastrofy tajemniczego obiektu, który spada na Ziemię prosto z nieba. Okazuje się, że jest to pojazd Apocalypse'a, który twierdzi, iż "przebył rzeki czasu, aby odnaleźć bohatera". Spytany przez Magneto, kim jest, obcy odpowiada: "Jestem twoją przyszłością". Po czym dochodzi do "fuzji" między bohaterami, a Magneto zyskuje nieprawdopodobną, niszczycielską moc i doprowadza do olbrzymiej eksplozji. Na twarzy bohatera pojawia się szyderczy uśmiech, zaś ekran się ściemnia. "
czy to znaczy, że będzie scena jak apocalypse opanuje ciało młodego magneto? będzie czy to tylko ściema?
Owszem jest scena tylko inna. Od razu mówie, że widziałem to w 3D już bez okularów bo zostałem sam z jakimś typem, a wszystko pozbierali i czekali aż wyjdziemy. Więc było to akurat dość rozmazane.
Z tego co widziałem to przedstawia młodego chłopaka (chyba Apokalipsa) w starożytnym Egipcie , były jakieś statki i ludzie/poddani/ coś tam robili chyba.
Może ktoś ci to bardziej wytłumaczy :D
Aaa thx, gdybym miał okulary to bym lepiej widział, a tak to coś tam się ruszało/latało :D