Wytłumaczy mi ktoś, jakim cudem oni się znajdą w filmie? to w jakich w końcu czasach będzie
toczyć się akcja?
ale przyszłość, z której przybędzie Wolverine będzie chyba po wydarzeniach w Bastionie, z tego co czytałam
tak ale akcja filmu będzie się działa w latach 80 jak dobrze pamiętam Wolverine zrobi coś wtedy co zmieni historie
nie ukrywam, że bardzo mnie cieszy ich powrót... ze starej obsady są moimi ulubieńcami :D poza Wolverinem, który jest poza wszelkimi rankingami ;p
chwilka! teraz ja czegoś nie rozumiem. Wolverine zmieni przeszłość i wróci z lat 70tychh do?? 80? nie kumam. proszę o sprostowanie jeśli można:))
Wolverine przeniósł się ze świadomością do lat 70.
Xavier ostrzegał go, że jeżeli uda mu się zmienić przyszłość, to tylko on będzie o tym wiedział(czyli historię od lat 70 do czasu wysłania go w celu powstrzymania Raven przed rozpętaniem wojny). Drugą historię, czyli od momentu zmienienia historii do momentu w którym się obudził nie zna, za to opowie mu ją Xavier po tym, jak przeczytał w jego umyśle co się działo i czemu się tak dziwnie zachowywał.
Rząd w pewnym momencie zabija Azazela (szkoda bo czysto komiksowo jest to bardzo bzdurne), który był "in relationship" z Mistique, a ona się mści.
Dobra wystarczy bo wyraźnie czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną...
Ale zdajesz sobie sprawę, że to bedzie króciótki występ i w następnym filmie i tak się nie pojawią?:)
Logan przeniesie swoją świadomość z roku 2023 do ciała z 73, potem prawdopodobnie wróci do ciała z przyszłości zmieniając bieg historii i Jean oraz Scott będą żyli dzięki temu, Logan będzie pamiętał wydarzenia tak jak widz a sprawa tymczasem potoczy się trochę inaczej
super, dziękuje:) ja dziś już zarezerwowalem bilet ma naraton! spełniło się moje marzenie, naprawde... zawsze chciałem iść na maraton a zwłaszcza zobaczyć 2! :)