X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Wytłumaczy mi ktoś, jakim cudem oni się znajdą w filmie? to w jakich w końcu czasach będzie
toczyć się akcja?

tolerancja91

Będę w filmie jak wydarzenia się zmienią

ocenił(a) film na 7
wort801

ale przyszłość, z której przybędzie Wolverine będzie chyba po wydarzeniach w Bastionie, z tego co czytałam

tolerancja91

tak ale akcja filmu będzie się działa w latach 80 jak dobrze pamiętam Wolverine zrobi coś wtedy co zmieni historie

ocenił(a) film na 7
wort801

nie ukrywam, że bardzo mnie cieszy ich powrót... ze starej obsady są moimi ulubieńcami :D poza Wolverinem, który jest poza wszelkimi rankingami ;p

tolerancja91

Ja też jestem zadowolony że wracają :)

wort801

chwilka! teraz ja czegoś nie rozumiem. Wolverine zmieni przeszłość i wróci z lat 70tychh do?? 80? nie kumam. proszę o sprostowanie jeśli można:))

ocenił(a) film na 10
madoxTV

Wolverine przeniósł się ze świadomością do lat 70.
Xavier ostrzegał go, że jeżeli uda mu się zmienić przyszłość, to tylko on będzie o tym wiedział(czyli historię od lat 70 do czasu wysłania go w celu powstrzymania Raven przed rozpętaniem wojny). Drugą historię, czyli od momentu zmienienia historii do momentu w którym się obudził nie zna, za to opowie mu ją Xavier po tym, jak przeczytał w jego umyśle co się działo i czemu się tak dziwnie zachowywał.

PanParagon

Dziękuje :) a dlaczego Raven? to przez nią się to wszystko zaczęło?

ocenił(a) film na 9
madoxTV

Rząd w pewnym momencie zabija Azazela (szkoda bo czysto komiksowo jest to bardzo bzdurne), który był "in relationship" z Mistique, a ona się mści.

Dealric

Nightclawler to był ich dzieciak przecież :)

ocenił(a) film na 9
doom45

bzdurne jest zabijanie go, a nie ich związek ;d

Dealric

Ich "związek" to ukłon w stronę oryginału a to mi się podoba

ocenił(a) film na 9
doom45

Dobra wystarczy bo wyraźnie czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną...

Dealric

łoł:P to wiem o xmen tyle co nic, a jestem fanem od dziecka:) musze sie troche poedukować :PP

ocenił(a) film na 9
tolerancja91

Ale zdajesz sobie sprawę, że to bedzie króciótki występ i w następnym filmie i tak się nie pojawią?:)

ocenił(a) film na 7
Dealric

nie no, wiem... ale i tak miło ich będzie zobaczyć :)

tolerancja91

Cyclop i Jean powrócą w X-Men Apocalypse, tylko że w młodszych wersjach :)

wort801

aaa ok. juz kumam . akcja nie bedzie w latach 80 tylko 70 sprostowanie:)

madoxTV

Logan przeniesie swoją świadomość z roku 2023 do ciała z 73, potem prawdopodobnie wróci do ciała z przyszłości zmieniając bieg historii i Jean oraz Scott będą żyli dzięki temu, Logan będzie pamiętał wydarzenia tak jak widz a sprawa tymczasem potoczy się trochę inaczej

doom45

super, dziękuje:) ja dziś już zarezerwowalem bilet ma naraton! spełniło się moje marzenie, naprawde... zawsze chciałem iść na maraton a zwłaszcza zobaczyć 2! :)

madoxTV

Każdy może się pomylić :)