X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Super Film

ocenił(a) film na 10

Super film , wciągający i ciekawy . Naprawdę Polecam

Kiler9111

Święte Słowa :D

Kiler9111

Oby kolejny film też był taki dobry :)

ocenił(a) film na 10
wort801

Kolejnych części już nie będzie gdyż tą częścią wszystko się kończy , świat pogodził się z obecnością mutantów gdyż Reiwen zamiast zabić tego naukowca uratowała ich wszystkich , Sentinele nie powstały , nie było wojen w których pełno mutantów pozabijano , ogólnie przeszłość naprawiona

Kiler9111

Przecież zapowiedziano na 2016 rok X men Apocalypse

ocenił(a) film na 10
DR16

Wątpię że następna część będzie bo nie wiem o czym by miała być , albo będzie tak nudna jak flaki z olejem

Kiler9111

Apocalypse będzie wrogiem to starożytny mutant urodził się w Egipcie przed naszą erą dalej nie będę pisał ......

ocenił(a) film na 9
Kiler9111

Wątp do woli.
Jest to o tyle zabawne, że 2 filmy już są przygotowywane i mają wyznaczone daty premier, a trzeci jest prawie pewny...

Ale tak, masz rację nie będzie kolejnych części. FOX robi sobie tylko jaja z fanów

ocenił(a) film na 10
Dealric

się okaże

ocenił(a) film na 9
Kiler9111

Jak mówiłem. Wątp do woli.
Możesz też wątpić w grawitację, tudzież w to czy woda jest mokra.
Masz do tego prawo choć wychodzisz wtedy na głupca.

Kiler9111

będzie kolejny film spokojnie :)

ocenił(a) film na 10
Kiler9111

byłem dziś w kinie na tym filmie i nie chciałem by się kończył bo tak mnie wciągnął nawet Polski Dubing mi nie przeszkadzał chodź lepiej by mogli dobrać aktorów podkładających głos :P Czekam aż będzie do pobrania w sieci bo z chęcią bym jeszcze raz obejrzał

Kiler9111

Widziałeś scene po napisach ???

ocenił(a) film na 10
wort801

a kto zostaje po napisach :P Nie widziałem

Kiler9111

Ja wiedziałem od 3 miesięcy było mówione że dla fanów czeka niespodzianka po napisach :)

Kiler9111

x-men days of future past apocalypse
masz tą scene tu :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ihj2LnfqP_U

ocenił(a) film na 10
wort801

To ja nie wiem co może być w kolejnej części a co do tej sceny po napisach to za dużo nie mówi :p Dla mnie ostatnia scena była sceną końcową a jak juz nagrają następną cześć bedzie nudna jak flaki z olejem

Kiler9111

Ja wiem co może być ale nie będę pisał spoilerów :)