W wolverine 2013 stracił swoje szpony czy tutaj będzie miał naturalne bo skoro tak to nie będzie
miał nawet jak zranić STRAŻNIKA(Te roboty do walki z mutantami )bo niby jak????
Czy będzie miał szpony z Adamantium???
ja nie widziałem
ale po napisach w wolverine magneto i Xavier powiedzieli mu o wojnie z ludźmi a Logan miał zwykłe szpony więc może jakimś magicznym sposobem znowu będzie miał adamantowe.....Ale wątpię w to
W scenach z przyszłości będzie miał - są nawet pokazane na niektórych zdjęciach reklamujących film. W scenach z przeszłości - nie, bo w okresie, w którym dzieje się akcja, nie został jeszcze poddany eksperymentowi.
Nie może być po prostu z jakiegoś niemagnetycznego metalu/stopu? Bo np. srebra magnes nie przyciąga i wiem, że mało wytrzymały, ale może są inne pierwiastki...
Z magneto to ogólnie jest problem bo on teoretycznie przyciaga nawet mało magnetyczne metale. Zakładajac teorie, ze operuje tylko tymi, do których lepi sie magnes to wystarczyłoby strażników z tytanu zrobić.
Wystarczy spojrzeć na układ pierwiastków Mendelejewa i trochę popuści fantazji, mamy Sentinela nie z metalu.
Ponownie w jakiś sposób spotka się ze Stikerem i przeszczepią mu Adamantium, albo Magneto pomoże w chwilowym sojuszu w odzyskaniu szponów z Adamantium.