X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

W wolverine 2013 stracił swoje szpony czy tutaj będzie miał naturalne bo skoro tak to nie będzie
miał nawet jak zranić STRAŻNIKA(Te roboty do walki z mutantami )bo niby jak????

Czy będzie miał szpony z Adamantium???

ocenił(a) film na 9
TheSunMan

moim zdaniem tak
a nie ma na zweiastunach?

fifi39

ja nie widziałem

ale po napisach w wolverine magneto i Xavier powiedzieli mu o wojnie z ludźmi a Logan miał zwykłe szpony więc może jakimś magicznym sposobem znowu będzie miał adamantowe.....Ale wątpię w to

ocenił(a) film na 10
TheSunMan

Nie magicznym, a magnetycznym, to powinno rozwiać twe wątpliwości.

deamon82

Przecież wiem nie bez powodu nazywa się Magneto :)

ocenił(a) film na 7
TheSunMan

W scenach z przyszłości będzie miał - są nawet pokazane na niektórych zdjęciach reklamujących film. W scenach z przeszłości - nie, bo w okresie, w którym dzieje się akcja, nie został jeszcze poddany eksperymentowi.

zombie001

czyli to oznacza że jego pazury mogą gówno zrobić wielkiemu STALOWEMU Strażnikowi :D

ocenił(a) film na 10
TheSunMan

Gdyby był stalowy, to by gówno mógł zrobić Magneto. Będzie plastikowy.

deamon82

Do jak może zagrozić mutantom zwykła plastikowa zabawka??

ocenił(a) film na 10
TheSunMan

Obejrzyj choćby X-Men:TAS a zobaczysz jak.

ocenił(a) film na 9
deamon82

Nie może być po prostu z jakiegoś niemagnetycznego metalu/stopu? Bo np. srebra magnes nie przyciąga i wiem, że mało wytrzymały, ale może są inne pierwiastki...

Rachel3

ja tez tak myślę przecież plastik to najsłabszy materiał jakiego mogli by użyć.....

ocenił(a) film na 7
Rachel3

Z magneto to ogólnie jest problem bo on teoretycznie przyciaga nawet mało magnetyczne metale. Zakładajac teorie, ze operuje tylko tymi, do których lepi sie magnes to wystarczyłoby strażników z tytanu zrobić.

Rachel3

Wystarczy spojrzeć na układ pierwiastków Mendelejewa i trochę popuści fantazji, mamy Sentinela nie z metalu.

TheSunMan

Ponownie w jakiś sposób spotka się ze Stikerem i przeszczepią mu Adamantium, albo Magneto pomoże w chwilowym sojuszu w odzyskaniu szponów z Adamantium.

ocenił(a) film na 10
wach18

Stryker się utopił w Alkali Lake.
To sprawka Magneto, Singer już o tym mówił.