X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Szpony

ocenił(a) film na 8

Jaki cudem Logan ma swoje szpony z adamantium? Przecież zostały odcięte, a potem odrosły mu nowe, jednak bez metalu.

ocenił(a) film na 8
BlakJoint

Film dzieje sie w 2 czasach. W jednych ma szpony z adamantium a w drugich nie.

ocenił(a) film na 8
BlakJoint

Widziałeś zwiastun? To wygląda tak jakby Wolverin wrócił do swojego ciała z lat młodości Magneto i Xaviera w którym ma szpony z adamantium.

ocenił(a) film na 8
BlakJoint

Zapewne w filmie to wyjaśnią.

ocenił(a) film na 10
BlakJoint

Magneto przemieścił mu adamantium z innych kości, Singer już to wyjaśniał.

deamon82

Ciekawe...

ocenił(a) film na 10
DR16

W X2 już z krwi strażnika więziennego wydobył żelazo, w komiksie z kości Wolverine'a. Teraz stoją po jednej stronie, więc trzeba się zbroić, Loganowi przyda się adamantium na pazurach w walce z Sentinelami.

deamon82

Zaraz zaraz... w The Wolverine Samuraj odbiera Loganowi Adamantium, i Logan ma teraz kostne szpony, po dwóch latach na lotnisku również ma kostne szpony a Magneto jakimś cudem go kontroluje mimo że ich nie ma, chociaż zaraz to Samuraj nie wyssał mu całego Adamantium czy jak ?

ocenił(a) film na 7
DR16

Samuraj nie wyssał mu adamantium

użytkownik usunięty
DR16

Samuraj obciął mu szpony żeby dostać się do jego szpiku kostnego i to właśnie wysysał, nie adamantium. Więc Wolverine nadal miał cały szkielet pokryty adamantium, poza szponami, które zregenerował, ale już (co oczywiste) bez metalu.

Tak się spodziewałem, że Magneto mu to naprawi, obawiam się tylko, że pozostanie tylko wyjaśnienie Singera i żadnej wzmianki w filmie na ten temat.

ocenił(a) film na 10
DR16

Samurai nie jest Magneto, żeby wysysać komuś adamantium. Adamantium pokrywa kości Logana, a Yashida wwiercił mu się do środka kości, żeby zrobić transfuzję krwi, DNA Logana miało go odmłodnić. Adamantium to stop metalu, a nie odmładniacz.

ocenił(a) film na 9
deamon82

Szpiku kostnego, a nie krwi ;)
Jak już się czepiać, to w kościach nie płynie krew ;P

ocenił(a) film na 10
Dealric

Szpik kostny to gąbczasta, silnie ukrwiona tkanka, to miałem na myśli, to miejsce powstawania elementów morfotycznych krwi, nie sprecyzowałem.

ocenił(a) film na 8
DR16

Mając zbroję z Adamantium, naprawdę myślisz,że potrzebne mu było więcej z ciała Wolverine'a? Myślę, że nie chodziło mu o to.

Kathlar

w sumie to masz rację

Brawo :)