X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Skad w przyszlosci wziol sie profesor X skoro bodajze w Ostatnim bastionie zginol?

bassmaster91

Po napisach w filmie Ostatni Bastion jest scenka, w której Charles wraca do życia.

Taki i też inne pytania na forum były już dyskutowane z milion razy... lepiej sobie poszperać w dyskusjach niż powtórzyć nowy temat o tym samym... ;D

ocenił(a) film na 8
cloe4

Błagam...
Dlaczego na to odpowiadałaś?...

ocenił(a) film na 9
agab_10

Bo użyto nowego słowa. Wiekszość, która nie ogarnia, jakim cudem Xavier żyje, myśli że on zginął w trakcie "Ostatniego Bastionu". Tymczasem bassmaster myśli, że Xavier nie zginął tylko zginol. To zmienia postać rzeczy.

Ryloth

;)

ocenił(a) film na 10
Ryloth

xD

agab_10

Potrzebującemu trzeba pomagać. ;)

ocenił(a) film na 9
cloe4

komuś kto robi tyle błędów w tak krótkim zdaniu można pomóc w jeden sposób. Wysyłając do słownika ;)

Dealric

Albo pomagając w używaniu klawisza alt. ;)

ocenił(a) film na 9
cloe4

co ma alt do "wzioł" czy "zginoł" ?

ocenił(a) film na 8
Dealric

Do tego nic, ale ma do "przyszlosci" czy "bodajze" :)

cloe4

Sorry ale nie chce mi się przeszukiwać tych wszystkich tematów więc zapytam tu: Jak profesor X przeżył?

ocenił(a) film na 8
mk555

Trzymajcie mnie...
Cloe4 przecież odpowiedziała...
A jeśli spojrzenie w górę jest dla ciebie za trudne, wpisz w wyszukiwarce "xavier" i masz pełno tematów...

agab_10

Typowy dzieciak który zamiast po prostu udzielić odpowiedzi podnieca się że on sam coś wie a inna osoba nie, więc żeby się dowartościować napiszę mu żeby sobie sam poszukał. Znalazłem co chciałem. Proszę nie odpisuj, i tak nie przeczytam.

ocenił(a) film na 10
bassmaster91

Ostatni Bastion nie byl Singera wiec nie odciął od niego i nie jest kanoniczny