X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Najgorszym potknięciem serii jest to że świetnie bawiący się tematem x-men singer skończył serie na 2 części. Trzecia jest nie zła. Nie lubie Radera czy jak mu tam, ale to da się ogladac. X men orgins nie uznaję i z tego co widziałem w obsadzie swe miejsce będzie tam mie Stryker grany przez aktora przypominającego Coxa. Więc będzie tak jak byc powinno. Natomiast perypetie z wózkiem Profesora i tego typu inne sprawy wynikają właśnie z tego że nie miał kto nad tym pieczy sprawowac. Dlatego w 3 części profesor używa nóg a w 1 klasie nie. Głupi jest przpadek z filmu wolverine że można mu odebrac moc tak poprostu chodź w pozostałych częściah wyraźnie było mówione że się nie da cofnąc procesu ewolucji. Singer raczej tego zbytnio nie poskłada tym filmem ale może następnym tak . Jak sądzicie ?

ocenił(a) film na 10
ataksobie

Sądzę, że twoje argumenty są słabe, bo łatwo z nich wywnioskować że mało czytasz na temat X-Men i nieuważnie oglądzasz filmy, dlatego nie znasz odpowiedzi.
Jakbyś więcej czytał, i dokładniej oglądał, jednocześnie rozumiejąc to co oglądasz, to byś nie stawiał takich bzdurnych argumentów.

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
ataksobie

Wiedziałem że ktoś taki się znajdzie, a tak sobie wpisałem co myślę, lubię konstruktywną krytykę,strasznie dużo osób najwyraźniej lubi się tu wyżywac,Co do Serii X men to seria x men była dobra do 2003 roku ponieważ była pewna koncepcja na następne części, a kiedy ekipa odpowiedzialna za X1 i X2 odeszła nastał chaos, od tamtej chwili jest bardzo wiele niespójności i złych decyzji, nawet powrót Singera tego nie zmieni bo upłyneło już za dużo czasu i zbyt wiele fatalnych kontynuacji nakręcono , świat z x-men znam,wiem kto to jest Chris Claremont zdarzało mi się coś nie coś przeczytac i w miarę dobrze z nim obeznac,jednak nijak kartki z obrazkami mają się do produkcji filmowych gdzie głos ma wytwórnia fox której decyzje mają raczej większy wpływ na ten świat , nie żyję jednak tym aż tak bardzo żeby wiedziec wszystko co wcale nie skreśla mi prawa do krytyki i wyciągania wniosków na temat X menów, pierwszy post był taką siatką i rybka się złapała, jak już wcześniej napisałem konstruktywna krytyka przede wszystkim,teraz pewno jakiś kolejny cios padnie, jakiś następny fenomenalny i błyskotliwy komentarz znacznie lepszy od mojego pierwszego i pewnie też według tego kogoś-drugiego posta, może też nikt nic tu nie napiszę

ocenił(a) film na 10
ataksobie

Tak czytasz i oglądasz, a nie potrafisz sobie odpowiedzieć na zagadki zadane w pierwszym poście. Albo słabo rozumujesz, albo słabo oglądasz, stawiałbym na to drugie, jeśli piszesz Rader.
Jakbyś się bardziej orientował w temacie, to byś wiedział, że to Singer pisał scenariusz do First Class, a sprawa z wózkiem to większy plan. W Days of Future Past będzie wyjaśnione w jaki sposób później chodzi Xavier.
http://www.cinemablend.com/images/news_gallery/n40192/X_Men__Days_of_Future_Past _13838035766655.jpg
Nikt nie cofa procesu ewolucji, i tak łatwo nie odbiera mocy Loganowi. Yashida pracował nad projektem ,,Silver Samurai" latami, postanowił zrobić zamianę szpiku. Poza tym wymyślono też tymczasowo działający lek (X3), są różne sposoby na zatrzymywanie mutacji.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Rader miało byc obraźliwe. Dobrze z Twoimi argumętami mogę się zgodzic bo istotnie Profesor czasem wstawał na nogi. Swoje zdanie napisałem za szybko i po północy .Ale mam takie ale. Charles w X 3 przeniósł się do zupełnie innego ciała . Tak co prawda mięśnie nóg mogły zwiodczec u tego człowieka i opanowanie chodzenia mogło zając sporo czasu czego kiedy świat jest w potrzebie nie ma , ale mimo wszystko można się o to czepiac. A pierwszy post był tak specjalnie napisany.