Wątpie czy Wolverine będzię Odgrywał w Tym Filmie tak ważną Rolę Jak w innych Filmach (z wyjątkiem Pierwszej Klasy), Na Trailerze jest zdecydowanie więcej Xaviera i Magneto niż Rosomaka, Co Myślicie ?
No fabuła nie kręci się wokół niego a on i tak będzie najważniejszy bo to jego wysyłają w czasie
Dobra może masz Rację ale Magneto i Xavier (Młodzi i Starzy) też będą dość Ważni, w końcu to o nich chodzi bardziej, słyszałem do tego że Days Of The Future Past jest komiksem o Kitty Pride a nie o Wolverinie chociaż też był postacią dość ważną, ale to pewnie Hugh Jackman sprawił że Rosomak jest taaaaki Popularny ale co tam Czekam :D
No racja MAGNETETO I Xavier są super mega ważni, a kitty zmieniono bo w latach siedemdziesiątych była jeszcze ,, płodem " a wolverine jest popularny i wtedy żył
No i wolverine przed filmami był dość popularny ;) np dzięki serialowi z 1992
Dobra może się pomyliłem po prostu widziałem na Trailerze więcej Xaviera i Magneto niż Wolverina więc proszę nie nazywaj mnie dzieckiem bo po pierwsze nim nie jestem a po drugie pomylenie się to nie jest Pier dolenie !!
Masz 17 lat i jasno widać po twoim sposobie bycia (tutaj), że jesteś dzieciakiem nie tylko wiekiem, ale i mentalnie - pogódź się z tym.
Prawdziwie dorosły człowiek nie sika tak pod siebie jak ty mówiąc o komiksach, i nie bierze tak wszystkiego do siebie jak ty, a już
zwłaszcza krytycznych uwag (które notabene są prawdą!). A co do trailera to po prostu nie zabieraj głosu w temacie i nie zadawaj
durnych pytań, skoro film jeszcze nie wyszedł.