"X-Men" to dosyć pożądany na rynku tytuł zwłaszcza dla kolekcjonerów i oddanych fanów. Zastanawia
mnie jak film zostanie wydany. Czy będzie kinowy dubbing i napisy, czy może dodadzą lektora
(konsumenci w końcu preferują)? Gdyby tak się stało mielibyśmy jeden z nielicznych przypadków,
gdzie mamy miszmasz do wyboru do koloru, czyli najlepszą możliwą opcję wydawniczą (zadowala
wszystkich). Chyba tylko nieszczęsny "Batman i Robin" jest wydany w Polsce w trzech różnych
polskich wersjach.
A wy jak myślicie? Wrzucą dubbing? Ja póki co nie oglądałem na razie, gdyż zbytnio obawiam się, jak
im to wyszło.
Wiadomo że DVD na pewno wyjdzie z jakąś gazetą i nie chce mi się wierzyć, żeby za te marne 30 zeta chciało się im drugą ścieżkę nagrywać, chyba że na Blu-Ray zrobią wybór.
nie zrobią wyboru standardowo będzie tak wersja z dubbingiem oryginalna i z napisami gra endera też to samo nie będzie wyboru chyba że ktoś nagra z telewizji audio z lektorem polskim chyba trzeba petycje pisać żeby była wersja z wyborem pomiędzy dubbingiem a lektorem w wydaniach blu ray i dvd