X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

wczoraj oglądałem i muszę powiedzieć jestem pozytywnie zaskoczony . Wreszcie ujrzałem w x menach to czego w poprzednich x menach mi brakowało więc moja ocena jest pozytywna 10/10 może według niektórych przesada ale to moje zdanie . Teraz czekać na kolejny film marvela mam nadzieję że strażnicy galaktyki również staną na wysokości zadania że również strażnicy galaktyki okażą się murowanym hitem . A Po naprawdę świetnej części X Men przeszłość która nadejdzie z niecierpliwością czekam na X Men Apocalypse

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

Nie tylko ty czekasz na kolejne filmy z uniwersum Marvela przed nami dużo filmów z tej firmy :).

ocenił(a) film na 10
callofdutyblackops

No tak dokładnie ale przed nami ostatni film marvela w tym roku strażnicy galaktyki nie wiem jak wytrzymam do maja 2015 na avengers to raczej nie możliwe 10 miesięcy czekania na kolejny film marvela och ciężko będzie od sierpnia po strażnikach galaktyki ach te czekania nudne

LobeliaSakvil

Widać ze Fox nie boi się pokazywać drastycznych scen, jak np wbijanie w Logana metalowych prętów. Jak dla mnie ten film jest nr 1 w tym roku. Przebił Kapitana. A gra aktorska na naj naj wyższym poziomie. Najlepiej kunszt aktorski pokazał James Mcavoy.
Śmieszą mnie ludzie którzy twierdza ze Spider-man 2, był najlepszym filmem w tym roku. A okazał się największym go.wnem od czasów Batmana i Robina.

ocenił(a) film na 10
RobinOne

zgadzam się

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

Jedyne czego zabrakło to poświęcenie więcej uwagi innym postaciom. Np. Colossus wypowiada tylko jedno słowo, góra dwa. Albo Storm, którą zawsze dadzą gdzieś na bok.

ocenił(a) film na 10
marcix0

no tu się zgadzam trochę ich olano ale jeszcze będzie jedna część więc nie wszystko stracone

ocenił(a) film na 9
marcix0

Ponieważ to nie o nich tutaj było.
Tak jak First Class w dużej mierze stanowiło genezę Magneta, tak DoFP skupiał się na postaciach Xaviera i Mistique.

W kolejnej części najpewniej skupią się na Jean, Cyklopie i Storm.