X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169498
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Jak wyżej na co wybrać się jutro do kina tylko wersja z napisami.

ocenił(a) film na 8
nathan27

Haha,mam ten sam problem tylko,że dzisiaj się wybieram i z przyjacielem się zastanawiamy :D.

ocenił(a) film na 9
patryk250

Lubię i serię X-Men i starego Godzille i teraz mam dylemat akurat jutro wolne a potem nie mam kiedy się wybrać;p

ocenił(a) film na 10
nathan27

Tylko X men. Tam masz pelno akcji, naprawdę dużo humoru (postać Quicksilvera) i dobry scenariusz , czasem wzruszające momenty.
Krytycy nawet opisują go lepiej niż the Avengers.
W Godzilli masz pierwsza godzine nudy i marnych aktorów, amatorski scenariusz, potem 8 sekund Godzilli i znów nuda aż do końca by po dwóch godzinach nudy Godzilla mogła zabić przeciwnika atomowym oddechem i napisy. .

ocenił(a) film na 10
taekwondo1

Zachwycają się nią tylko internetowi klakierzy, którzy dostają za to kasę od dystrybutora.
Idz na X men

nathan27

Nie widziałem jeszcze ani jednego, ani drugiego filmu, ale wybieram się na x men. Tam masz gwarancję porzadnej fabuły, akcji, aktorstwa, efektów. Godzilla podobno jest nudny, bestii jest niewiele a aktorzy wyprani jak z automatu. Nie ryzykowałbym.

ocenił(a) film na 8
nathan27

Parę dni temu byliśmy na Godzilli. Osobiście byłem zadowolony, niezłe efekty i powrót do japońskiej wersji Goriji robi wrażenie. Sam film kilka razy pozytywnie mnie zaskoczył (kompletnie nie znałem choćby zarysu filmu, omijałem trailery szerokim łukiem), jednak po seansie rozmawiając wymienialiśmy co bardziej durne elementy fabuły i bardzo szybko uzbierała się wielka kupa absurdów :) Mimo wszystko jeśli ktoś ma sentyment do tytułowego króla potworów, chce obejrzeć niesamowite efekty specjalne, i nie przeszkadza mu bezmózga papka fabularna to polecam Godzillę.

Ale... Jeśli X-men: Days of future past będzie trzymało poziom First class to będzie dużo lepszym filmem niż nowa Godzilla.

Polecam oba ;-) ale jeśli taka możliwość nie wchodzi w grę to lepiej pójść na X-men :-D

nathan27

Ja byłam na Godzilli (3D) i wyszłam kina zadowolona :) a jutro lub pojutrze planuję iść na X-menów

ocenił(a) film na 10
nathan27

Wystarczy spojrzeć na opinie top krytyków na Rottentomatoes, i odpowiedź nasuwa się jedna -> X-Men: DOFP.

nathan27

Zdecydowanie Xmen !

ocenił(a) film na 10
nathan27

X-Men jest o niebo lepszym filmem ponieważ ma dobry scenariusz! Obecnie każda superprodukcja ma super sceny akcji i efekty specjalne, ale Amazing Spiderman czy Godzilla były słabe pod względem opowiadanej historii. Tu mamy na prawdę fajną historię gdzie efekty i sceny akcji są uzupełnieniem dobrego scenariusza, reżyserii i aktorstwa :)

ocenił(a) film na 10
nathan27

Na Godzilli byłem bo mam sentyment do Króla Potworów, lecz fakt trochę długo się rozkręca i jest parę absurdów. niestety część ludzka zawiodła ( bo Godzilla wymiata). A jutro wybieram się na X-men to więcej powiem, ale wydaje mi się, że fabuła będzie niezła

ocenił(a) film na 8
nathan27

Byłem na obu seansach, godzilla 8, x men 9 ;D warto się przejść ;D szczególnie dla fanów ;D
co do godzilli to wiadomo trzeba patrzeć z dystansem,a x meni sceny z pietrem są boskie, wolverin jakoś już tak średnio ale super sie oglądało.