Dobrze że kolejny film będzie w 2016 roku :)
http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Apocalypse-2016-698051
Ant-Man (2015)
Fantastyczna Czwórka (2015)
podobno jak nic się nie zmieni a w 2015 jeszcze czekam na nowe Gwiezdne wojny
2015 procz Avengersów będzie słabym rokiem .Ale 2016... to będzie kinowa masakra w pozytywnym tego słowa znaczniu :)
no masz racje na temat 2016 roku
Piraci z Karaibów
Kapitan Ameryka: 3 (2016)
Niesamowity Spider-Man 3 (2016)
X-Men: Apokalipsa (2016)
batman vs superman
Spin off Gwiezdnych Wojnach
Nie, bo ma oryginalną fabułę pokazująca, ze w walce natura vs technika zawsze wygra natura. Jest swietnym połączeniem klimatu fantasy z sf. Ponadto jest ciekawy watek miłosny i kwestia nakłonienia Navi, aby sie przenieśli, dlatego wybucha wojna
Poza tym film ma piękną muzykę, perfekcyjie wykonaną scenografię oraz wspaniałe zdjecia. Efekty oczywiscie tez na bardzo wysokim poziomie, strona wizualna powala na kolana i do tego jeszcze technologia 3D, bardzo dobre efekty dźwiękowe oraz bardzo dobre aktorstwo.
em oryginalną?
Pomijając fakt, że to pocahontas w kosmosie?;>
Po drugie klimat fantasy z sf? Sprawdź czym są te rzeczy, bo wyraźnie nie wiesz.
Tak naprawdę to jest film który posiada stronę audiowizualną i nic więcej. Żadnej głębi, żadnego aktorstwa, żadnej oryginalnej fabuły. Nic.
Co wy macie z tym Pocahontas. Tam nie ma zadnego Pocahontas.
A fabułę ma i to bardzo bardzo porzadną i wciągająca.
Jak się nie ma żadnych wymagań może i taka jest ;>
Ale nazywanie tego arcydziełem s-f to obraza takiego np Bladerunnera...
No właśnie Avatar nie ma oryginalnej fabuły dlatego dałem 4 wiele pomysłów zostało skopiowane z innych filmów i gier
Ja sie akurat z tym nie zgadzam. To jest jakieś bzdurne doszukiwanie się podobieństw. Równie dobrze można naskoczyć w taki sposób na wiele innych filmów.
No trudno każdy uważa inaczej oglądałem ponad 1000 i tylko w Avatarze widziałem prawie na szwyca skopiowane pomysły
A ja uwazam, ze jest bardzo oryginalny i wciagający. No ale zawsze coś co jest popularne jest hejtowane. Zawsze są fani i antyfani.
Ok dla ciebie to było oryginalne to ok dla mnie to nie było oryginalne ponieważ widziałem to w innych filmach grach i serialach dla mnie nic nowego nie było w tym filmie
Tylko nikogo nie obchodzi takie uważanie, bo nie potrafisz poprzeć swoich słów niczym.
Fakty działają przeciw tobie i tyle.
zawsze jak coś jest popularne to pojawiają się fanatycy którzy ślepo to kochają.
Jurassic World (2015)
Assassin's Creed (2015)
Mass Effect(2015) nie piszą coś na ten temat w końcu nie wiem czy będzie w 2015
Warcraft 2015 (fantasy)
i jeszcze rok 2016
X-Force (2016)
Dzień Niepodległości 2 (2016)
Czekam na takie filmy jeszcze z komiksów dc Liga sprawiedliwych,solowe filmy o batmanie ,Wonder-woman,flasz ,Aquaman,zatanna ,mroczna liga sprawiedliwych ,z komiksów marvela czekam na dr strange,spider-woman,
na z fantasy czekam na ekranizacje gry dragon age 1 i na kolejne ekranizacje książek Tolkiena :)
Taka poprawka:
Nikt nigdy nie zapowiedział X-Force na 2016 oficjalnie. Wiadomo, że będzie, ale data to już tylko wymysł filmweba.