nie wiem jak było w komiksach w bajcie z lat 90 była scena jak magneto dowodzi kilkuset
mutantami to było jak tło ciekawe czy będzie taka scena w przyszłości mutanci w kilkuset walczy z
tymi robotami
Ciekawa opcja :) Ja bym chciała sceny Magneto vs. Charles Xavier i Profesor X vs. Erik Lensherr :) Bądź co bądź, fajnie by było również zobaczyć Magneto vs. Erik Lensherr , co by było fascynujące ale to już mniej realne do zobaczenia, chociaż....
Dlaczego nazwałeś mnie trollem ? Tylko piszę, że ciekawie by było zobaczyć takie i takie sceny :) Nie dążę do kłótni.
e tam w tym filmu mam nadzeje ze to lepiej będzie pokazane w przyszłości :) w w x-3 było to słabe przynajmniej dla mnie
Nie liczyłbym na to. O ile film raczej nie będzie miał za wiele wspólnego z odcinkiem z serii animowanej, to prawdopodobnie skorzystają z wersji komiksowej (kitty pride główną bohaterką + dość standardowy zespół).
W tym wypadku prawdopodobnie ze starej trylogii nie zobaczymy w zasadzie nic (jakieś flashbacki małe tylko), będzie przyszłość (żadnej tam armii, walczą tylko niewielkie grupki, większość jest pozabijana albo odizolowana) i z niej ktoś zostany wysłany do lat 70 (niedługo po First Class) aby powstrzymać coś (aby nie spoilerować). Tak skrótowo.
Biorąc pod uwagę pojawienie się Bishopa duże prawdopodobieństwo,że nawiążą do TAS
Bardziej do Wolverine & The X-Men.
To Wolverine będzie w roli tego, na którego barkach będzie spoczywać zmiana historii, a Bishop będzie jednym z walczących w teraźniejszości z Sentinelami.
Tylko,że Wolverine ma w ogóle nie nawiązywać do serii X Menów, ma być odrębną historią ze swoim początkiem i końcem
Ale po co mi piszesz o ,,The Wolverrine"?
Ja mówię o ,,Wolverine & The X-Men" oraz roli Wolverine'a w ,,X-Men: DOFP", że będzie podobna do tej z kreskówki.
Poza tym The Wolverine nawiązuje do serii X-Men. Dzieje się po X3, będzie nawet nawiązanie do śmierci Jean, i będzie scena po napisach powiązana z DOFP.
Bo ty zacząłeś o nim pisać
W kreskówce jego znaczenie było znikome, dużo większe miał choćby Gambit i wcześniej wspomniany Bishop
Naucz się czytać ze zrozumieniem, nigdzie nie zaczynałem, pisałem o kreskówce ,,Wolverine & The X-Men", a nie filmie ,,The Wolverine".
A tam miał rolę taką jak opisałem, nie jak w TAS.
Obsada spoko. Tylko nie rozumiem czemu stewart i mckellen są w obsadzie? Przecież charles xavier zginął w ostatnim bastionie a magneto stracił moc. i czemu dodali cyclopa do obsady. na www.imdb.com jest w obsadzie nie wiem czemu.
ponieważ to premiery filmu jeszcze dużo czasu to wiec wszystkich jeszcze nie podali kto zagra w filmie
Xavier, nie zginął, tylko zostało zniszczone jego ciało. Telepaci potrafią przenosić umysł w inne ciało, patrz choćby w komiksach Cassandra, Shadow King czy Psylocke. Po napisach The Last Stand masz scenę z bliźniakiem Charlesa, do jego ciała przeniósł swój umysł.
Magneto nie stracił mocy. Źródłem lekarstwa był Leech, mutant który wyłączał działanie czyjejś mocy tylko w jego pobliżu, a nie na stałe, dlatego lekarstwo też nie działa na stałe. Ostatnia scena przed napisami, Magneto poruszył pionkiem za pomocą swojej mocy.
Cyclops nie umarł, tak tylko myślą X-Men, co się z nim stało, tej sceny nie widzieliśmy do końca. Po wszystkim Jean była nieprzytomna, gdyby go zabiła, to by poprostu opuściła to miejsce i tyle.
Poza tym w DOFP mamy mieć alternatywną linię czasową, będzie nawet żywa Jean.
To o czym piszesz, to nie Days of Future Past, a One Man's Worth, gdzie Magneto dowodzi kilkunastoma, a kilkasetkami mutantów. Tam walczą nie z Sentinelami, a robotami sterowanymi przez ludzi oraz nadludźmi m.in. Giantmanem.
http://www.youtube.com/watch?v=PF9dcYUYACg