przecież to dzieję się krótko po "The Wolverine" więc niemożliwe że osiwiał..
ale fajnie ze w zwiastunie, widać ze znów połączyli mu szpony z adamantium.
'Days of Future Past' będzie się dziać ładnych parę lat po Wolverine'ie, bo akcja przeniesie się do 2023 roku. Te 'kilka' siwych włosów Logan miał w komiksie o tym samym tytule, więc reżyser postanowił to zachować, pomimo, że Bohater ten prawie się nie starzeje.
Co do szponów, też oglądając zwiastun miałem wrażenie, że w tym ułamku sekundy widać metalowe pazurki, ale raczej jednak nie. Nie zgadzałoby się to z historią postaci, dodatkowo Bryan Singer również na ten temat się wypowiedział, komentując, że w 1973 roku (do tego roku zostanie przeniesiona świadomość Logana) Wolverine nie ma jeszcze metalu na swym szkielecie.
'Days of Future Past' będzie się dziać ładnych parę lat po Wolverine'ie, bo akcja przeniesie się do 2023 roku. Te 'kilka' siwych włosów Logan miał w komiksie o tym samym tytule, więc reżyser postanowił to zachować, pomimo, że Bohater ten prawie się nie starzeje.
Co do szponów, też oglądając zwiastun miałem wrażenie, że w tym ułamku sekundy widać metalowe pazurki, ale raczej jednak nie. Nie zgadzałoby się to z historią postaci, dodatkowo Bryan Singer również na ten temat się wypowiedział, komentując, że w 1973 roku (do tego roku zostanie przeniesiona świadomość Logana) Wolverine nie ma jeszcze metalu na swym szkielecie.
Ja już myślałem że moda na sukces jest skomplikowana a tu proszę. Zaraz ja nie jestem takim zagorzałem fanem więc dla mnie pewne fakty są dość abstrakcyjne. Mi się wydaje że jedyna konkretna i rozsądna odpowiedź jest taka że scena po napisach w filmie Wolverine otwiera fabułę dla innego filmu. Ponieważ stracił tylko szpony z szlachetnego adamantium. Taka jest moja logika. Jesli jednak się mylę i ta końcowa scena to otwarcie dla tego filmu to ja już mam wielki mętlik w głowie. Możliwe że jakoś wybrną z tej sytuacji i coś wymyślą i uzasadnią. Ja chciałbym żeby zrobili film o wolverinie na podstawie serii komiksów: "Koniec Wolverina" Mogłoby być ciekawym widowiskiem. Wy jesteście znawcami i proszę o wyrozumiałość.
Kiedyś musiały mu się te siwe włosy wreszcie pojawić, to jest nawiązanie do komiksu DOFP. Sytuacja jest tak zła, że nawet Logan zaczął siwieć.
W 1973 jeszcze nie miał adamantowych pazurów, adamantium wszczepiono mu w latach 80-tych. Nawet Singer potwierdzał, że to są zwykłe kości, nie połączone jeszcze z adamantium.